<
Надія Замрига

Про «злочинну голову комісії, яка пропускала засідання»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:01 | 21.11.2017 / Погляд / /
5
/ коментарі 2

Ну що, нешановні мої воріженьки, почухали свої язики об «злочинну голову комісії, яка пропускала засідання»? Тобто, об мене… Нарешті це сталося в вашому житті! Нарешті ви знайшли хоч якийсь привід вщипнути, бризнути слиною, зібрати плітки й чутки і видати все це нагора.

Ви відчули своє життя повним і змістовним? Ви реалізували свої таланти й здібності? Ви щасливі? Безробітні нарешті знайшли роботу? Самотні перестали бути такими? Всі сімейні проблеми розв’язали? З чоловіками-жінками примирилися? Дітей-онуків вибавили? Прекрасно! Аби ви їли-спали-… і все решта добре робили! І все те на здоров’ля вам пішло!

Але примітна така во штука: під різними матеріалами в Неті й постами у Фейсбуці, одні й ті самі персони (в кількості 3-4 штуки) виписують «оди» мені. Як тут не згадати Фаїну Раневську та її фразу: «Проти кого, дівчатка, дружимо?». Але в цій кумпанії є й… От холєра, слово «чоловіки» клавіатура в цьому випадку відмовляється набирати. Нууу… Впевнена, що зрозуміло, про кого мова, пра?

А тепіра, як каже моя сусідка, слухайте мене сюди.

Пункт 1. Складати депутатські повноваження і йтиз голови комісії, я НЕ ЗБИРАЮСЯ!!! Якби декому цього міцко не хотілося, якби дехто про це не мріяв! Я вас розчарую!

Пункт 2. Давати оцінку мені, як військовослужбовцю, як прес-офіцеру, аж ніяк не вам! Для цього у мене є командир і вище командування. І тут вас розчарую, бо зауважень жодного разу від них не отримувала!

Пункт 3. Ну і третє розчарування для вас. Попри оте цеберко бруду й лайна, яке ви так довго… наповнювали своїми неймовірними зусиллями, я відчуваю радість від повернення додому і мені начхати на всі ваші брудні витівки й закиди!
Друзям, колегам, побратимам бажаю гарного вечора! А решті… Хмм… Якби це вихованіше висловитися?  Не захлиніться власною отрутою! (о, таки знайшла, цензурні слова!

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 2
  1. Не смішіть, де Надька, де АТО? Чи ніхто не знає, шо її туди папік пропихнув, а потім вона не знала, як Якушева позбутися, бо хотіла бути начальніцею. Не треба плутати тих, хто воює, і тих, хто числиться там. Нехай розкаже за шо президентську відзнаку получила, яку сама собі виписала? Хлопці по три роки в окопах мерзнуть, і навіть грамоти не мають, а її орден після року служби дали. За які заслуги? Хотя її бойовий шлях і заслуги всі знають. Особєнно танкісти. Мінєти строчить в штабі. Посміховисько одне. І головою комісії незнає, що робити без вказівки Саганюка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...