<

Зовнішня розвідка уточнила, де можливі теракти на День Незалежності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:54 | 23.08.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У СЗР України попередили про невідворотність покарання за злочини проти людяності

Російсько-терористичні війська мають намір у День Незалежності України 24 серпня здійснити ряд кривавих терактів на тимчасово окупованих територіях України. Про це йдеться в заяві Служби зовнішньої розвідки України, повідомили у прес-службі СЗР в неділю.

Як наголошується, бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі планують обстріляти із зброї, застосування якої заборонено положеннями “Мінських угод” (реактивні системи залпового вогню і зброя калібру понад 120 мм або 100 мм), населені пункти в районі Донецька.

“Згідно із задумом, російські ЗМІ одразу мають намір звинуватити в цьому Збройні сили України, оскільки до них нібито “випадково” потрапить “аматорська” відеозйомка того, як особи в українській військовій формі розгортають артилерійські установки і здійснюють обстріл”, – цитує заяву агентство РБК-Україна.

Як зазначили у відомстві, особливо цинічно виглядає намір авторів провокації здійснити її в День державного свята України і під час переговорів президента з лідерами Німеччини та Франції щодо майбутнього мирного врегулювання на сході України.

“Служба зовнішньої розвідки України застерігає ініціаторів та потенційних учасників провокації від вчинення такого цинічного злочину проти людяності і попереджає про невідворотність покарання відповідно до норм національного та міжнародного права”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа