<

За ніч на волинських дорогах виявили 4 водіїв у стані алкогольного сп’яніння

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 26.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині у ніч на 26 березня виявили чотирьох нетверезих водіїв, три з яких керували автомобілями, один – мопедом без документів.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Першого зупинили на вулиці Клима Савури у Луцьку. 58-річний водій порушив ПДР, мав ознаки сп’яніння, що й підтвердила перевірка – 0, 50 проміле. Патрульні оформили відповідний протокол.

Згодом виявили нетверезого водія мопеда на автодорозі М-19 (Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече). І водій, і пасажир не мали шоломів, в обох були ознаки сп’яніння. Керманич не мав і належних документів. На нього оформили протокол та винесли 3 постанови.

Чергового нетверезого виявили на проспекті Василя Мойсея у Луцьку. Встановили, що він уже позбавлений права керування, бо раніше був упійманий нетверезим за кермом. Цього разу на нього оформили протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП та винесли постанову.

Нетверезий водій трапився і ковельським патрульним на вулиці Зеленій. Спочатку, за словами заявниці, тут гучно слухали музику, чим порушували тишу. Коли ж водій розпочав рух, його зупинили та помітили ознаки сп’яніння. 34-річний громадянин отримав постанову і протокол від інспекторів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер