<

Володимирського депутата Панасюка судитимуть за кермування напідпитку

19:40 | 8.02.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
1444
/ коментарів 6

Депутата Володимирської міської ради від Самопомочі Олексія Панасюка судитимуть за кермування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Судову справу призначили на 6-те березня. Про це стало відомо із сайту Судової влади України.

Судовий розгляд, де притягується до адміністративної відповідальності Олексій Панасюк за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного, чи іншого сп’яніння, проходитиме у Володимир-Волинському міському суді. Справу розглядатиме суддя Пустовойт Т.В.

До слова, це вже не перший випадок, коли Олексія Панасюка карають за кермування у стані алкогольного сп’яніння. Так, у 2018 році, коли він перебував на посаді депутата Волинської облради від Самопомочі, його оштрафували та забрали водійське посвідчення, через те, що посадовець відмовився проходити тест на алкосп’яніння. Не допомогла навіть апеляція.

А на початку 2019 року Олексій Панасюк знову потрапив у ДТП.




коментарів: 6
  1. Конфіскувати авто і віддати на передову ,так роблять прибалти з своєю алкашнею .

      • з власних котів і з себе – це все шо воно могло наволонтерити.
        бо гімно крім гімна нічого дати не може

      • Багато хто волонтерив і волонтерить, але за кермо не дозволяє собі сідати напідпитку. Відомо, що п’яний за кермом – злочинець. А він, вам “Семен”, напевно відомо, це робить систематично, а потім намагається викрутитись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота