<

Юніори «Волині» поступилися одноліткам з «Олімпіка»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:57 | 25.10.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Початок обох таймів матчу був за гостями – вони атакували гостріше, хоч моменти переважно створювалися біля воріт Хвалицького після незбагненних помилок захисту «Волині».

Хай там як, але рахунок в матчі відкрили «хрестоносці». Сергій Петров на лівому фланзі атаки класно розправився із двома захисниками, обігравши їх один в один й віддав на вільного Чепелюка в центр штрафного. Саша вдарив і м’яч із рикошетом від захисника закотився у ворота – 1:0, – повідомляє клубна прес-служба лучан.

І треба ж такому статися, що вже атака у відповідь від «Олімпіка» стала результативною – Хвалицький мусив фолити на супернику й отримав жовту та пенальті у свої ворота – 1:1.

Відзначимо, що увесь матч відбувався нервово, суперники «билися» на полі й арбітр часто зупиняв гру. У підсумку, до слова, аж 9 попереджень на дві команди.

Якщо в заключні 10 хвилин першого тайму лучани вирівняли гру і дивилися цікавіше суперника, то на старті другої половини «Олімпік» був наполегливішим і в одній з атака поперечина прийшла на виручку Хвалицькому. «Волинь» відповіла двома гарно розіграними контратаками, в одній з яких Петров мусив ефективніше розпорядитися м’ячем після пасу Льозіна, але вдарив далеко від воріт із лінії штрафного.

Гості ж забили вдруге. Зіграла заміна – Станіслав Шарай шансів Хвалицькому не залишив – 1:2. Утім, відзначимо, що хвилиною раніше наш кіпер вийняв два «мертвих» удари впритул від нападників «Олімпіка».

По тому настав час творити «дива» арбітру. Олександр Шандор не зрозуміло чому не призначив пенальті у ворота гостей після того, як м’яч знайшов у штрафній руку захисника. Дудік бив сильно і точно в кут, а куля після зустрічі із рукою захисника вилетіла тільки на кутовий…

Господарі спромоглися на штурм воріт  «Олімпіка» у фіналі гри і Тракало з Романюком можуть тільки шкодувати за втрачані в останні п’ять хвилин моменти…

Фото з матчу можна переглянути тут

Турнірна таблиця доступна за цим посиланням

У наступному турі Волинь U-19 їде в гості до одеського Чорноморця (1 грудня).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа