<

Є затримані і поранені: у Вашингтоні – сутички між прихильниками і противниками Трампа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 15.11.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Кілька тисяч людей у Вашингтоні, незгодних з підсумками президентських виборів у США, 14-го листопада вийшли на мітинг на підтримку чинного глави держави Дональда Трампа.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на телеканал Fox News.

За оцінкою телеканалу, в Марші за Трампа брали участь десятки тисяч людей. Вони пройшли від площі Свободи, яка розташована недалеко від Білого дому, до будівлі Верховного суду США.

Акція на підтримку Трампа розпочалася вдень 14 листопада. Демонстранти протестували проти результатів виборів президента США і вимагали припинити «крадіжку голосів».

Зазначається, що на акцію вийшли і противники Трампа. Останні називали його «невдахою» і висміювали спроби оскаржити результати виборів. У результаті відбулися зіткнення, поліцейські заарештували 20 осіб. Одна людина отримала ножове поранення, повідомила New York Times. Ще двоє поліцейських постраждали, пише Washington Post.

Зіткнення і бійки тривали в Вашингтоні всю ніч, протестуючі також запалювали багаття на площі Свободи. В одному з ресторанів неподалік від Білого дому прихильників Трампа закидали пляшками і запустили в них феєрверки, повідомив у Twitter кореспондент USA Today.

З настанням темряви противники Трампа відібрали червоні кепки і прапори прихильників президента і підпалювали їх, повідомила WP.

Сам президент звинуватив у нападах на своїх прихильників учасників руху Антифа, яке об’єднує ліві і ліворадикальні партії і організації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер