<

В США повідомили, коли буде розглянуто фінансування допомоги Україні

05:48 | 15.04.2024 / Новини / /
Перегляди
113
/ Коментарі відсутні

Палата представників США має розглянути фінансування допомоги Україні у війні з РФ цього тижня. Очікується, що це питання отримає переважну підтримку конгресменів.

Про це заявив голова розвідувального комітету Палати представників, конгресмен-республіканець Майк Тернер в ефірі NBC News, пише ТСН.

Тернер прокоментував позицію кандидата в президенти від республіканців Дональда Трампа щодо допомоги Україні.

“Росія починає завойовувати позиції, а Україна – втрачати здатність захищатися. США повинні активізуватися і надати Україні зброю, якої вона потребує. І я думаю, що цього тижня ми побачимо переважну підтримку в цьому питанні в Палаті представників”, – сказав конгресмен.

Він прокоментував позицію кандидата в президенти від республіканців Дональда Трампа щодо допомоги Україні, Тернер зазначив, що всі в США дуже близькі до розуміння, що ситуація перебуває в критичній точці. Проте він не пояснив, яку саме версію законопроєкту буде розглядати Палата представників – ту, яка була схвалена Сенатом, чи, можливо, якусь іншу ініціативу республіканців.

Очільник Радослав Сікорський заявив, що ракетний удар Ірану по території Ізраїлю показує необхідність посилити системи протиракетної оборони як Ізраїлю, так й України. Для цього США мають розблокувати пакет військової допомоги для Києва і Тель-Авіва.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок