<

Як проходив одинадцятий фестиваль “Бандерштат” – найпотужніший захід на Волині. ФОТОЗВІТ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 7.08.2017 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

6-го серпня завершився одинадцятий фестиваль “Бандерштат”. Наймасштабніший захід на Волині цьогоріч зібрав понад 12-ть тисяч осіб. 

Про це повідомили організатори фестивалю на офіційному сайті заходу. Незважаючи на спеку, бажаючих послухати якісну українську музику дійсно було дуже багато. Серед них гості зі всієї України та з багатьох куточків світу.

Дебютували на фестивалі Бумбокс, Воплі Відоплясова, Крихітка, Без Обмежень, OT VINTA, Vivienne Mort, Один в каное, Anatoly Tapolsky. Загалом виступило 60 гуртів. Окрім музичної програми на Бандерштаті були традиційні гутірки. Зокрема відбулися зустрічі з в.о. міністра охорони здоров’я Уляною Супрун, музикантом Олегом Скрипкою, відомим журналістом Романом Скрипіним, економістом Павлом Шереметою, госпітальєром Яною Зінкевич, – інформує офіційний сайт фестивалю “Бандерштат”.

Цьогоріч безалкогольний фестиваль знаходився на території села Рованці, поблизу Луцька. Величезна територія фестивалю дозволила розмістити три сцени та безліч локацій для розваг, торгівлі та ночівлі.

Вперше на Бандерштаті відбувся UA Made Fest. До ярмарку долучилося 12 виробників вітчизняного одягу. Учасники фестивалю також взяли участь у патріотичному флешмобі, присвяченому річниці створення Української повстанської армії. Кілька тисяч бандерштатівців сформували напис «УПА 75», – йдеться у статті.

Також для гостей фестивалю виступали ді-джеї, був організований нічний кінопоказ, тренажерний зал під відкритим небом, безліч фотозон, футбольний та волейбольний майданчики. А зголоднілих людей частували підприємці зі всієї України на BanderFoodFest.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця