<

Перегляд фільму, арттерапія, інтелектуальна гра: у Нововолинську проведуть фестиваль «Разом-фест»

16:05 | 27.03.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
293
/ Коментарі відсутні

29-30-го березня у Нововолинську відбудеться фестиваль для ВПО та жителів громади «Разом-фест».

Головна мета фестивалю – згуртувати внутрішньо переміщених осіб та жителів громади та допомогти налагодити між ними соціальні зв’язки. На фестивалі будуть активності для людей різного віку. Реєструватись на них потрібно заздалегідь через google-форми.

Програма заходу:

  • Перегляд документального короткометражного фільму «Мова» тривалістю близько 15 хв. Далі – обговорення про ідентичність та мову. Чай та печиво як приємний бонус. Реєстрація за посиланням.
  • Мам та їхніх дітей віком від 7 до 14 років запрошують на арттерапію. Діти виготовлятимуть патріотичні сувеніри, а батьки тим часом малюватимуть у техніці артфлюїд, яку застосовують для подолання стресів. Зареєструватися можна за посиланням.
  • «Ігри розуму» – інтелектуальна гра для молоді. Учасники відповідатимуть на запитання, пов’язані зі сферою місцевого самоврядування та історією Волині. Реєстрація за посиланням.

Захід організовують за підтримки міжнародного фонду «Відродження» спільно з молодіжним центром «Нові крила» та Нововолинською міською центральною бібліотекою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця