<

У Володимирі відбувся фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

12:15 | 8.04.2024 / Володимир / , /
Перегляди
363
/ Коментарі відсутні

6-го квітня у Володимирі відбувся фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я», у якому визначили найбільш спортивну та активну родину громади.

Захід розпочався з хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, а також виконанням Державного Гімну, повідомляють на сайті міста.

На фестиваль завітали 7 кращих сімей, які представляли заклади загальної середньої освіти громади: сім’я Голотюків (ліцей №1), сім’я Коленд, сім’я Богоносюків, (ліцей №3), сім’я Ващуків (ліцей №2), сім’я Петруків (ліцей імені Олександра Цинкаловського), сім’я Іллюків (ліцей №5 імені А. Кореневського), сім’я Сорок (гімназія №7).

Змагання фестивалю проходили у три етапи. Перша частина складалась із п’яти комплексних естафет «Фрізбі», «Флорбол», «Попади в ціль», «Смуга перешкод», «Комбінована». У другій частині відбувались особисті конкурси «Найкраща мама», «Найкращий тато», «Найкраща дитина», а в третій учасники представляли сімейний малюнок на тему «Спорт для всіх – за зоровий спосіб життя».

Кожен член команди змагався зі своїми суперниками на спритність, швидкість, кмітливість, влучність. Крім спортивного азарту була і дружня підтримка суперників, і дружня порада. 

За підсумками фестивалю у напруженій боротьбі третє місце виборола сім’я Іллюків (ліцей №5 імені Анатолія Кореневського), на другому місці з різницею в одне очко від переможців – сім’я Ващуків (ліцей №2). А переможцями змагань визнали сім’ю Голотюків (ліцей №1).

В особистому конкурсі: «Найкраща мама» – Юлія Іллюк, «Найкращий тато»- Богдан Ващук, « Найкраща дитина» – Владислав Голотюк. За найкраще виконання сімейного малюнку « Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» нагородили сім’ю Ващуків.

Переможців нагородили грамотами, медалями та призами від ВЦФЗН « Спорт для всіх», а всі учасники – солодкими призами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок