<

Волинян попереджають про ожеледицю та ускладнення руху на дорогах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 24.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На 24 січня, синоптики не прогнозують для Волинської області істотних опадів, але буде прохолодно – вдень 3-8º морозу. Проте вже з ночі 25 січня потрохи почне сніжити і у нас, а вдень можливий сильний снігопад, місцями слабка хуртовина.

Водіїв просять бути особливо обережними за кермом через ускладнення погодних умов, повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області. 

Останніми днями негода лютує на значній території України, та досі погода була милостива до волинян. На 25 січня передають снігопад, вітер східний, 5-10 м/с, мінусова температура вночі 5-10º, вдень 3-8º морозу.

Станом на 9-00 годинну 24 січня 2019 року проїзд автомобільними дорогами державного значення у межах Волинської області забезпечено, дорожнє покриття сухе.

Та зважаючи на ускладнення погодних умов 25 січня попереджаємо водіїв про ожеледицю та можливе ускладнення руху транспорту автошляхами області.

“Також закликаємо не сідати за кермо без нагальної потреби, а всіх, хто перебуватиме в дорозі, просимо бути максимально уважними і обережними, дотримуватись Правил дорожнього руху та не створювати перепон для роботи дорожньої спецтехніки,” – йдетьс я у повідомленні.

Перечекати негоду можна в спеціально відведених місцях відстою транспортних засобів (перелік нижче).

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення Волині телефонуйте за номером (0332) 78 54 69 до чергового диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області, який працює цілодобово.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер