<

Четвертий день майже без перерви: як у Володимирі триває «боротьба комунальників зі снігом»

22:48 | 4.12.2023 / Володимир, Таблоїд / , , , /
Перегляди
1253
/ коментарі 2

У Володимирі, як і багатьох інших містах України, справжня зима почалася раніше – наприкінці осені. Четвертий день комунальники міста, фактично без перерви, продовжують очищувати вулиці міста від рекордних опадів снігу.

БУГ пройшовся вуличками Володимира, щоб показати читачам, чи вдалося комунальникам, власникам малого бізнесу та приватних обійсть “приборкати сніг”.

Як бачимо, головні вулиці міста 4-го грудня уже були достатньо розчищеними, чого не скажеш про обочини, та місця для паркування авто, прибудинкові території. Хоча, тут частково є вина власників транспортних засобів, які лишають автомобілі вночі на узбіччях доріг, чим значно заважають техніці. Також, більш проблемними ділянками є бічні вулиці, куди не так часто навідується техніка комунальних підприємств, тротуари лишаються засипаними, тож пішоходи змушені рухатися по проїжджій частині.

Приємною несподіванкою були протоптані та прочищені доріжки у парку біля другої школи. На допомогу комунальникам вийшли підприємці та власники приватних обійсть, які власними силами відкидали сніг на своїх територіях.

Варто зазначити, що 4-го грудня з самого ранку комунальні служби повністю розчистили площу Героїв, вулицю Незалежності з якої сніг вивозили вантажівками, її довелось перекрити на пів дня, після чого взялись за очищення частини вулиці Ковельської.

Як зазначив переший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, на цих ділянках працювали два бобкати, та шість автомобілів.

“Дякую усім, хто долучився сьогодні до цієї роботи. В першу чергу хочу подякувати комунальникам, які фактично четверту добу працюють у майже цілодобовому режимі. Та приватним підприємцям, які відгукнулися та допомагають технікою”, – додав Ярослав Матвійчук.

Роботи обіцяють не зупиняти, тож техніка КП “Полігону” працюватиме далі й уночі. Водіїв просять не лишати припарковані автомобілі на узбіччях доріг, тому що це значно ускладнює роботу комунальників!




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця