<

«Одна зміна працювала півтори доби», – розповіли про ліквідацію наслідків снігопаду у Нововолинську

16:05 | 7.12.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1490
/ коментарі 3

У Нововолинську зміна комунальників працювала над ліквідацією наслідків снігопаду понад півтори доби через нестачу кадрів. До допомоги з розчищення снігу у місті також долучались комунальні підприємства – водоканал, УЖК-1 та УЖК-2.

Як розповів директор ВУКГ Олег Голян на комісії ТЕБ та НС, вісім одиниць спецтехніки підготовлена до ліквідації наслідків снігопаду, проте є потреба у людях. Одна зміна працювала над розчищення доріг понад 36 годин.

До критичних ситуацій ВУКГ залучають підприємців, адже інтенсивні снігопади тривали декілька днів.

Міський голова Борис Карпус додав, що необхідно приділити увагу трасі Р-15 (Ковель-Жовква), що перебуває у відомстві Служби з відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області та дорозі Т-03-05, що веде від міста до Благодатного, що на балансі Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області.

Нагадаємо, що Нововолинська міськрада направила лист-претензію підряднику, який не чистить сніг на дорогах Р-15 та до Благодатного. Комунальна техніка ВУКГ, УЖК-1 та УЖК-2 у повнім обсязі працює над прибиранням міста та старостинських округів.




коментарів: 3
  1. Визнаючи причину неякісного очищення тротуарів та доріг міста від сніговиці, міська влада підтверджує, (хоча й непрямо) власний кадровий провал у комунальних службах та належної підготовки ВУКГ до роботи в зимовий період. Одним словом, зиму мали відмінити, але цього не сталося. :)))

  2. Говорите про недостаток кадрів, а покажіть хоч одного прибиральника, який працює не до 10-12 години, а всі 8 годин робочого часу? На всіх тротуарах “каша”. Якщо зима зі снігопадами, як завжди, прийшла “неочіковано”, то чи не варто підлючити учнів коледжу, училищ для очищення від “такого снігу”. Думаю для них це буде задоволення і користь для всіх!

    • у вас феодальні замашки.
      скоро “шахтарів” зможете залучити, тих кого в автобусах привозитимуть.
      а на студентів не зазіхайте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця