<

Нововолинська міськрада направила лист-претензію підряднику, який не чистить сніг на дорогах Р-15 та до Благодатного

19:35 | 5.12.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2801
/ коментарі 3

Прибирати сніг на дорогах державного та обласного значення мають ті служби, в яких ці дороги перебувають на балансі. Про це розповів начальник управління будівництва та інфраструктури виконавчого комітету Нововолинської міськради Богдан Миронюк.

Через Нововолинську громаду проходить два таких шляхи, повідомляє у фейсбуці Нововолинська міська рада.

Це траса Р-15 (Ковель-Жовква), що перебуває у відомстві Служби з відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. Та дорога Т-03-05, що веде від міста до Благодатного, – на балансі Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області.

У тендерах на снігоприбирання на обох цих дорогах перемогло ТОВ «Ковельське ШБУ-63». На жаль, техніка даного підрядника не справляється з очищенням і посипанням трас. Тому Нововолинська міська рада направила лист-претензію до балансоутримувачів.

Комунальна техніка ВУКГ і УЖК-1 у повному обсязі працює над прибиранням міста та старостинських округів. Тому не може бути залучена до очищення доріг обласного підпорядкування.

Нагадаємо, що 4-го грудня трапилось дві ДТП внаслідок ожеледиці. О 14:30 трапилась ДТП за участю вантажного автомобіля та рейсового автобуса «Луцьк-Нововолинськ», близько 18:00 легковий автомобіль марки Фольксваген зіштовхнувся з КАМАЗом на трасі між Нововолинськом та селища Іваничі.




коментарів: 3
  1. чи не кожна провладна морда намагається якнайбільше урвати та збагатитися під час війни, як вони можуть встигати розбиратися яка та на чиєму балансі дорога?

  2. А я стверджую, що внутрішньоміські шляхи і тротуари в Нововолинську не прибираються від снігу належним чином! І справа тут, як вбачається, у скороченні обслуговучого персоналу ВУКГ, яке було започатковане і здійснене старою владою, та так і залишилось при новій.

  3. а на початку своєї каденції, пам’ятаю, пан мер так вправно шуфлею у парку махав.
    шо там, дядьку, дороги не тягне порозчищати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця