<

Працювали цілодобово: керівник ВУКГ розповів про ситуацію в Нововолинську після снігопаду

11:33 | 4.12.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1447
/ коментарі 2

Усі вихідні цілодобово комунальники займалися розчищенням снігу в Нововолинській громаді. Через нестачу кадрів, працівники працюють по 12-16 годин. 

Вчора, 3-го грудня, комунальникам допомагали підприємці. З деяких частин міста сніг доводилося вивозити. Про це розповів директор ВУКГ Олег Голян, повідомляє міська рада.

За ніч вдалося «пробити» основні дороги громади з пріоритетом на ті вулиці, де курсує громадський транспорт і шкільні автобуси. Зараз техніка розчищає під’їзди до сміттєвих майданчиків і до сміттєзвалища, щоб оперативно вивезти сміття. 

Комунальники продовжують стежити на погодними умовами та готові реагувати. Просять мешканців ставитися з розумінням.

Фото на головній – архів БУГу




коментарів: 2
  1. Міський голова мандрує світами. Сьогодні він в Києві. Декілька днів тому, кажуть люди, – був у Німеччині. А ще, зовсім нещодавно – у Брюселі… Я нічого не пропустив? Ставлюся до всього з розумінням, як того і бажає нач. ВУКГ О.Голян. І по філософськи теж. Проте. На місто у вихідні дні (2 і 3 грудня 2023 року) випала рекордна кількість снігу. Заступникам міського голови Б. Карпуса, з Іванич цього не було видно.Тротуари, за невеликим винятком, в Нововолинську, не прибираються. Хто молодий – скаче по заметах, як олень. А хто в похилому віці – човгають ногами по автошляхах. Чим це загрожує, всі добре знають. Начальство каже, що не вистачає робітників. А мені видається, що зарплати у них за таку роботу, не вистачає. Що скажете, ” батьки міста”? Питання потрібно вирішувати вже і зараз – зима щойно розпочалась.

  2. На сьогодні 04.12.2023 р. 10 год.ранку зупинки в місті почищені геть недбало. Коли заїзжджає пільговий автобус, то на передні двері-вхід там прочищено, а там де вихід – прямо в півметрову кучугуру (на зупинці прочищено тільки два метри, а дальше – навіщо!) . Ну давайте будемо відноситись до своїх обов”язків з розумінням того, що робите. В старі часи території зупинок взимку були вичищені до асфальту. Напевно в себе вдома прочистили б всю територію де необхідно, щоб пройти куди потрібно. Де новокуплена техніка, яка не косила траву влітку і звичайно не чистить сніг взимку!?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця