<

Жительку Володимира Галину Кулікову привітали з 90 – річчям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 22.11.2022 / Володимир / , /
Перегляди
404
/ Коментарі відсутні

22-го листопада жителька Володимира Галина Кулікова відзначила свій 90-річний ювілей. Аби привітати Галину Антонівну з ювілейним днем народження до її оселі завітав міський голова Ігор Пальонка.

Довгожителі – це жива історія нашої громади. Саме у них молоде покоління має можливість переймати досвід, захоплюючись водночас їхньою незламністю перед воєнними лихоліттями, голодоморами та труднощами післявоєнної відбудови, – пишуть на сторінці міської ради у фейсбуці.

“Сердечно вдячний вам за невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Від імені усієї громади зичу міцного здоров’я, щастя, радості та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої у мирній, переможній Україні”, – привітав міський голова, вручаючи подарунки.

Пані Галина народилась у польській колонії Станіслав, що розташовувалась неподалік села Ставки колишнього Турійського району. Розповідає, що перші класи навчалась грамоті у польській школі, а продовжила здобувати освіту вже після Другої світової війни у Володимирі. До міста переїхала, аби допомагати своїй старшій сестрі з дітьми.

Спершу навчалась у школі №7, що знаходилась у теперішньому ліцеї ім. О. Цинкаловського, а закінчила середню освіту вже у вечірній школі. Уся трудова діяльність Галини Кулікової пов’язана з підприємством сільгосптехніки. Тут жінка пропрацювала майже 40 років бухгалтеркою, фінансисткою та заступницею головного бухгалтера. Тут зустріла і свого чоловіка, який 20 років тому, на жаль, відійшов у Вічність.

З 1987-го року пані Галина на заслуженому відпочинку. Доки здоров’я дозволяло, то її улюбленим хобі був догляд за невеликою присадибною ділянкою, де вирощувала різну городину та квіти. А нині вільний час жінка присвячує розв’язуванню кросвордів і читанню газет та книг, які їй приносить з бібліотеки донька Лариса. Каже, що завдяки читанню їй вдалось зберегти гострий розум та пам’ять.

Найбільшим скарбом пані Галини є її двоє дітей, троє онуків та троє правнуків, які зберуться цього дня, аби привітати улюблену бабусю з ювілеєм.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця