<

Жителька Володимира відзначила 90-річний ювілей

18:48 | 18.01.2024 / Володимир / /
Перегляди
656
/ Коментарі відсутні

90-річний ювілей відзначила знана у Володимирі, завдяки своїй багаторічній праці на педагогічній ниві – Лариса Броніславівна Том’як.

З цією поважною датою ювілярку привітав заступник міського голови Андрій Гудим разом із заступником управління соціальної політики Аллою Кузьмич та завідувачкою відділення вдома терцентру соціального обслуговування Галиною Локтіоновою, повідомляють на сайті міста.

За багаторічну працю на благо громади Лариса Том’як отримала подяку міського голови та грошову винагороду.

90-річна ювілярка родом із Коломиї, навчалась на факультеті іноземних мов Львівського університету ім. Івана Франка. Усе своє життя присвятила вчителюванню у 6-й, потім 3-й школах міста Володимира, навчала англійської мови  три покоління його мешканців. Серед них – багато знаних викладачів англійської мови, прекрасних фахівців своєї справи.

Працюючи вчителькою, Лариса Броніславівна очолювала методичне об’єднання педагогів школи, міста, була його «душею», організовувала та втілювала в життя незабутні поїздки вчителів у Карпати, в які вона залюблена з дитячих літ.

А ще відома у місті педагогиня має абсолютний музикальний слух і прекрасний голос, любить поезію, спів, квіти. Ерудована, щира, гостинна, вона пригощає смаколиками не з крамниці, а власного приготування: пече неперевершені тістечка і торти.

Проте найбільшою гордістю Лариси Том’як є її дочка Оксана та двоє онуків, які мешкають в Німеччині. Оксана – науковиця, яка перебуває за кордоном з метою своїх і чоловікових досліджень. У Лейпцигу вона зуміла об’єднати українську спільноту, очоливши українську недільну школу для дітей та їхніх батьків при греко-католицькій церкві. Оксана постійно збирає кошти на потреби ЗСУ, лікарень, сиротинців, дитсадків України, зокрема і для нашого, Володимирського ТМО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота