<

Мешканку Володимира привітали з 90-річним ювілеєм

21:15 | 16.11.2023 / Володимир / /
Перегляди
977
/ Коментарі відсутні

Днями мешканка Володимира Віра Чернічук відзначила своє 90-річчя. За багаторічну сумлінну працю на благо громади та нагоди Вірі Василівні вручили подяку міського голови та грошову винагороду. 

Про це повідомляють на сайті міста.

На адресу ювілярки Віри Чернічук пролунали слова вітань та побажання міцного здоров’я, сил, наснаги, любові від рідних, дожити до столітнього ювілею та дочекатися якнайшвидшої перемоги.

Пані Віра мешкає у Володимирі з родиною молодшої доньки Наталі упродовж останніх десяти років. Проте більшість свого життя уродженка уже нині неіснуючого села Вілька Фалемицька прожила у Черчичах. Пропрацювала 42 роки дояркою у місцевому колгоспі, ніколи не цуралась жодної роботи.  Разом із чоловіком, який 20 років тому відійшов у засвіти, виховала двох доньок, старша з яких мешкає в окупованому Маріуполі.  Справжнім багатством Віри Василівни є її троє онуків та п’ятеро правнуків.   

90-літня ювілярка донедавна, як ще дозволяло здоров’я, тішила рідних духмяною випічкою та іншими смаколиками, адже кулінарія – одне із її найбільших захоплень. Розрадою ж для душі і досі лишається українська пісня, яка супроводжувала жінку усе її життя – співала колись і в колгоспному хорі, і на весіллях і у родинному колі, тішачи усіх своїм мелодійним співом.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота