<

Мешканку Володимирської громади привітали з 90-річним ювілеєм

19:20 | 25.11.2023 / Володимир / /
Перегляди
1281
/ 1 коментар

Днями мешканка села Вощатин Надія Георгіївна Сачук відзначила своє 90-річчя.

З поважним ювілеєм жінку привітали директорка комунальної установи «Територіальний центр ВМР» Інна Мацьоха, завідувачка відділення соціальної допомоги вдома Галина Локтіонова та староста Тетяна Шейчук, – йдеться на фейсбук-сторінці міста.

Ювілярці вручили подяку від міського голови та грошову допомогу, побажавши їй міцних сил, бадьорості душі, відмінного здоров’я, поваги і щирої любові від близьких людей, а також більше щасливих миттєвостей життя.

З 16 років Надія Сачук трудилась у місцевому колгоспі, де працювала ланковою, а чоловік – бригадиром. За час роботи у колгоспі жінку дуже цінували та поважали, неодноразово відзначаючи її працьовитість грамотами та подяками за заслуги.

Разом із чоловіком, який вже відійшов у вічність, Надія Георгіївна виховала трьох доньок – Тетяну, Галину та Ганну. Доньки зараз згадують як ще дітьми бігали у поле та складали снопи в копиці разом із мамою, яка ніколи не сиділа без роботи.

У 90-літньої ювілярки чотири онуки та сім правнуків, з якими продовжує ділитись своєю мудрістю та життєвим досвідом.

Улюбленим заняттям для душі у пані Надії завжди було вишивання, тож зберігає удома надзвичайну колекцію: вишиті подушки, скатертини і серветки, що вишиті талановитими і невтомними руками жінки.

Надія Георгіївна завжди була життєрадісною, компанійською та оптимістичною, а у свої 85 років ще співала у церковному хорі. Нині ж продовжує тішити рідних своїми “фірмовими” голубцями, холодцем та іншими смаколиками, і дуже любить, коли разом збирається уся родина.




один коментар
  1. Тьотя Надя, дай вам Бог крепкого здоров’я, шоб ви свою родину ше мінімум років з 30 радували.
    Скажу вам по секрету маленькими буквами: ви виглядаєте набагато краще, ніж ті жіночки шо приходили вас провідувати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота