<

Жінки-депутати Володимир-Волинської міськради вимагали під час засідання вибачення від секретаря ради Свідерського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 1.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
10
/ коментарі 3

Депутати Володимир-Волинської міськради Віра Сергєєва та Світлана Федонюк наприкінці сесії міської ради, яка відбулася 28-го лютого, вимагали вибачення від секретаря міськради і заступника міського голови Олега Свідерського за його висловлювання.

Депутат Віра Сергєєва наголосила, що замість вітань з 8 березня вона, а також 4 жінки-депутати, що були у залі, хочуть почути вибачення від секретаря і заступника міського голови Олега Свідерського. Під час одного зі своїх виступів на сесії Свідерський сказав фразу: «Один судимий, другий недолікований, третя недолюблена і я зі своїми кримінальними справами, то хто вправі вивертати спідню білизну священникові».

“Чому Олег Свідерський має давати оцінку будь-кому. Тут є чотири жінки (депутати, ред.). Я прошу, Петро Данилович вас, напередодні 8 березня, свята жінок, заставте хама вибачитися перед жінками, які сидять в цьому залі”, – сказала Сергєєва.

“Ви будь ласка вибачтеся. А то ми всі змушені будемо дружно вас заставити долюбити нас”, – сказала Свідерському, пожартувавши, депутат Федонюк.

Натомість Свідерський зазначив: “Чоловіки, які бажають долюбити жінок, залишайтеся в залі”.

Наприкінці сесії Саганюк привітав жінок з прийдешнім святом і сказав: “Свідерський, вибачайся”. На цьому сесії і закінчилася.

Зазначимо, що сесія 28-го лютого була багатою на дискусії. Також в словесний конфлікт зі Свідерським вступали депутати Ярослав Жук та Олег Тимосевич.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця