<

Завтра Володимир-волинські активісти пікетуватимуть Міністерство внутрішніх справ України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 5.03.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волонтери, фермери, громадські активісти Волині та усі ті кому набридла зухвала поведінка та безкарність волинських «мажорів» збираються до Києва.

Завтра, 6 березня 2015 року о 12 годині ранку за адресою м. Київ, вул. Богомольця, 10 відбудеться пікетування Міністерства внутрішніх справ України, – пише Волинь:Світ

Цим заходом волиняни прагнуть привернути увагу до відвертого «спуску на гальма»розслідування кримінальної справи щодо винуватців волинського «сафарі».

За свідченнями очевидців мажори з Володимира-Волинськогопересуваючись на не зареєстрованих авто з використанням гранат, автоматичної зброї, мисливських рушниць  влаштували полювання на фермерських угіддях Горохівського та Іваничівського районів. За попередніми оцінками було пошкоджено близько 300 га посівів озимини.

Особливої пікантності ця подія набула після того як губернатор Волині Володимир Гунчик безпідставно звинуватив у «сафарі мажорів» волинських волонтерів.

Розслідування цієї кримінальної справи перебуває під пильним контролем громадськості, волонтерських організацій та журналістів.  Саме ними сьогодні виявляються спроби правоохоронців «відмазати» винуватців. Активісти повідомляють про очевидні спроби слідчих переформатувати доказову базу та викинути із неї важливі свідчення очевидців та інші суттєві деталі.

Волонтери та громадськість Волині неодноразово зверталася до керівництва Міністерства внутрішніх справ, та особисто до міністра Арсена Авакова з вимогою взяти цю резонансну справу під особистий контроль. Саме з цією метою завтра і влаштують пікет міліцейського відомства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер