<

«Школа стійкості»: підлітки з Володимира організували проєкт для молоді за європейським стандартом

18:07 | 17.05.2023 / Володимир / , , , /
Перегляди
316
/ Коментарі відсутні

ГО школярів «СТАН» організували у Володимирі освітній проєкт «School of resilience». Запрошені спікери розповідали про різні способи тренування стійкості підлітків у сучасній Україні.

Старшокласники на чолі з Артуром Салухою та Станіславом Калачинським брали участь у проєкті «School of resilience». Вони їздили до Німеччини, щоб перейняти досвід у європейських лідерів думок.

Місія проєкту:

Розвинути лідерський потенціал та надати підліткам можливість отримати навички для саморозвитку в сучасних реаліях: критичне мислення, самопрезентація та риторика. Практичні навички з піару, маркетингу в соціальних мережах та проєктного менеджменту дозволять лідерам ефективніше втілювати зміни.

Відбулося це за фінансового й ідейного сприяння фундації братів Кличків.

Проєкт передбачає розробку подібних заходів підлітками на території України. Тож юні активісти взялися за діло й після приїзду з німецького міста Гайдельберґ провели два заходи у Володимирі.

Одним з спікерів запросили фронтмена гурту VsiVdoma Ігоря Парфелюка з Києва. Також із молоддю спілкувались завуч та вчитель історії Олександр Тарасюк про професії майбутнього; Вікторія Нечипорук про командотворення; Лариса Половньова про публічний виступ, ораторське мистецтво; Андрій Гудим про міжнародне партнерство. Також була зустріч з міським головою Ігорем Пальонкою.

Організатори планують проводити такі проєкти надалі у Володимирі та сусідніх містах.

За всіма оновленнями та новими заходами Школи стійкості слідкуйте на інстаграм сторінці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота