<

Завершується голосування за Громадські проєкти у Володимирі: автори розповідали про свої ідеї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:28 | 18.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
700
/ Коментарі відсутні

18-го жовтня спливає термін голосування за проєкти Громадського бюджету у Володимирі. Віддати свій голос можна до кінця доби.

До голосування доступні 10 проєктів: п’ять великих (до 999 000 грн) та п’ять малих (до 199 000 грн). Проголосувати за них можуть жителі громади Володимира з 16-ти років за посиланням. Одна людина зможе підтримати одночасно 4 проєкти – два великих і два малих.

Детальніше про кожен проєкт, який бере участь у голосуванні, автори розповідали окремо у відеороликах міської ради.

Проєкт громадського бюджету №1 “Батутний парк”

Розпочинаємо знайомство з проєкту № 1 “Батутний парк” (автор Роман Горошкевич, бюджет 700 000 грн). Передбачено облаштування дитячого майданчику в зеленій зоні на вул. Луцькій, 174 шляхом встановлення 5 батутів. Проєкт має на меті організацію простору відпочинку для дітей, молоді та дорослих жителів міста, популяризацію здорового способу життя, а також сприяння у вихованні здорового молодого покоління.

Проголосувати за проєкт №1 можна за посиланням. Детальніше у відео:

Проєкт громадського бюджету №4 “Популяризація логотипу міста через встановлення святкових інсталяцій”

Проєкт № 4 “Популяризація логотипу міста через встановлення святкових інсталяцій” (автор Ірина Загайчук, бюджет 181 500 грн). Передбачено встановлення 15 світлодіодних кронштейнів на території частини вулиці Ковельської (від вул. Незалежності до центру), Устилузької (від центру до кафе «Маяк») та Луцької (від центру до вул. Гайдамацької). Метою проєкту є популяризація логотипу та покращення естетичного вигляду міста, забезпечення його пізнаваності на теренах України.

Проголосувати за проєкт №4 можна за посиланням.

Проєкт громадського бюджету №5 “Твій маленький гід”

Проєкт №5 “Твій маленький гід” (автор Орися Вознюк, бюджет 671 000 грн) передбачає об’єднання основних атракцій в єдиний комплексний маршрут, промаркований 15 малими пластичними формами (25-сантиметрові бронзові скульптури дракончиків). Ці 15 локацій також міститимуть інтерактивний елемент, адже їх буде оснащено QR-кодами, за допомогою яких можна буде дізнатися про об’єкт. Проєкт має на меті покращення туристичної інфраструктури громади.

Проголосувати за проєкт №5 можна за посиланням.

Проєкт громадського бюджету №7 “Чистий двір”

Проєкт №7 “Чистий двір” (автор Анна Медведєва, бюджет 153 070 грн) передбачає впорядкування публічного простору, шляхом облаштування сучасного майданчика для збору сміття та паркомісць по вулиці Академіка Глушкова.

Метою проєкту є облаштування сучасного майданчика для збору сміття та паркомісць, задля забезпечення жителів громади зручними та комфортними умовами проживання та раціональне використання простору для безпечного паркування автомобілів.

Проголосувати за проєкт №7 можна за посиланням.

Проєкт громадського бюджету №12 “Встановлення постаменту на кладовищі у селі Ласків

Проєкт №12 “Встановлення постаменту на кладовищі у селі Ласків” (автор Тетяна Шейчук, бюджет 199 000 грн) передбачає облаштування належного стаціонарного місця для обряду прощання з померлими.

З метою належного утримання кладовища у селі Ласків та покращення естетичного вигляду населеного пункту, пропонуємо замінити старий постамент для обряду прощання з померлими на новий, із сучасних будівельних матеріалів, так як, існуючий постамент знаходиться в аварійному та непридатному для використання стані.

Проголосувати за проєкт №12 можна за посиланням.

Проєкт громадського бюджету №13 “Тренажери – запорука здоров’я дітей та дорослих”

Проєкт № 13 “Тренажери – запорука здоров’я дітей та дорослих” (автор Валентина Назарова, бюджет 699 000 грн) передбачає створення сучасного тренажерного майданчика на території Володимир-Волинської гімназії ім. О. Цинкаловського, який сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури дітей та дорослих, активному відпочинку та занять спортом. 

Проголосувати за проєкт №13 можна за посиланням.

Проєкт громадського бюджету №14 “Віртуальний 3D тур містом”

Проєкт №14 “Віртуальний 3D тур містом” (автор Ірина Ковальчук, бюджет 159 500 грн) передбачає популяризацію туристичного потенціалу міста шляхом створення віртуального 3D туру, що надасть змогу користувачу пізнати місто з будь-якої точки світу. 

Проголосувати за проєкт №14 можна за посиланням.

Проєкт громадського бюджету №15 “Князівський шлях. Вирішальна битва”

Проєкт №15 “Князівський шлях. Вирішальна битва” (автор Володимир Пикалюк, бюджет 516 283 грн) націлений на інтеграцію пам’ятки археології національного значення «Вали» в громаду міста, шляхом проведення на її території пленеру різьбярів. У межах пленеру будуть створені скульптури князя, що згідно з легенди про місто, вбиває змія та найбільший різьблений князівський меч, що буде претендентом на рекорд України. 

Проголосувати за проєкт №15 можна за посиланням.

Проєкт громадського бюджету №16 “Безпечне дозвілля – встановлення огорожі навколо дитячого майданчика”

Проєкт №16 “Безпечне дозвілля – встановлення огорожі навколо дитячого майданчика” (автор Павло Сидоренко, бюджет 123 200 грн). В межах проєкту планується встановлення металевої огорожі навколо дитячого майданчика у селі Заріччя, що дасть змогу попередити небезпечні ситуації і вберегти дітей від нещасних випадків. 

Проголосувати за проєкт №16 можна за посиланням.

Проєкт громадського бюджету №18 “Встановлення дитячого майданчика на території ТМО у Володимирі

Проєкт №18 “Встановлення дитячого майданчика на території КП “Володимир-Волинське ТМО” (автор Наталія Лук’янчук, бюджет 700 000 грн) передбачає встановлення дитячого ігрового майданчика, так як на території КП «Володимир-Волинське ТМО» відсутнє місце, де б могли провести час батьки з дітьми, які проходять медичний огляд чи лікування. Дитячий майданчик складатиметься з таких елементів: дитячий комплекс з двома гірками, гойдалки, в т.ч. комплекс гойдалок для дітей з інвалідністю, каруселі, лічилка, букварик, лавочки, смітники.

Проголосувати за проєкт №18 можна за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця