<

Як волинські військові 14-ї бригади святили паски

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:59 | 8.04.2018 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

У свято Христового Воскресіння, яке символізує собою перемогу Життя над Смертю, командування та військовослужбовці нашої 14 окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» на Рівненському загальновійськовому полігоні та в пункті постійної дислокації нашої військової частини взяли участь в урочистих пасхальних Богослужіннях.

“Капелани нашої бригади Юрій Глова та Михайло Заваринський, а також священики Володимир-Волинського храму Юрія Переможця отці Євген та Андрій Шевчуки звершили святкову молитву, освятили великодні кошики, поблагословили наших побратимів на звитяжну службу, привітали з найбільшим християнським святом, яке знаменує перемогу добра над злом, підступом і неправдою!

Шановні побратими, вітаємо вас і ваші родини зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай у ваших домівках завжди панує радість і достаток, у ваших серцях – щирість, любов і відданість, а в душах – гармонія, світло, й непохитна віра в те, що разом ми захистимо й воскресимо Україну!”, –  повідомляє прес-служба 14 окремої механізованої бригади.




коментарів: 2
  1. Ці священики – Київського патріярхату. Потрібно кожного разу писати про такі заходи і освячення – а хто ж їх проводив! Яка різниця кажете? Величезна. Ось через неї й маємо окуповані Крим, Донбас і війну на сході Держави. І немалу роль у цьому зіграли керівництво РПЦ і рядові попи Московського патрярхату. Добре знаючи, що згідно “Канонів або Книги правил”, де чітко сказано, що у випадку виникнення окремої держави потрібно утворювати окремий патріярхат, вони всіляко перешкоджали цьому, розколювали та нищили Вселенську православну Церкву і віру. Та й продовжують це робити і надалі, не боячись Бога та Його правдивої кари. У той же час не згадуючи, як самі колись, аж 141 рік!, були неканонічними. Ми – українці, вічна і незнищенна нація. Ми ще не прокинулись і не відчули по-справжньому своєї сили і віри. І бережіться вороги православ’я, коли це станеться! І це вже на часі. Христос воскрес! Воістину воскрес!

  2. Як може краіна яка воює з Московськими зайдами ,мати на своій територіі іхню СЕКТУ ,котра проповідує верховенство імперіі і агітує народ проти Украіни ,тут звичайно велку відповідальність несе народ ,який слюнявить руки Кацапським попам ,але і влада винна не меньше ,навіть Петя- Мальдіви і цей ходить в іхні церкви ,думає .що іхня “канонічність “добавить йому статків .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер