<

Володимирський гастрономічний фестиваль пропонує безліч призів та запрошує на дегустацію смачних страв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:20 | 9.09.2017 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Гастрономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи”, який відбудеться 17-го вересня пропонує мешканцям та гостям міста прийняти участь в різноманітних конкурсах. 

Про це йдеться на сторінці фестивалю у соціальній мережі Фейсбук.

ЕКСЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ для людей із «смачними» прізвищами. Якщо ви пишаєтеся тим, що носите «смачне» прізвище, для прикладу, Куліш, Мамалига,Вареник, Калита, Паляниця чи будь-яке інше – вам негайно до нас на гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи»! Використайте свій шанс отримати життєво необхідний супер-приз, який урочисто вручать 17 вересня на найсмачнішій події нашого міста. А перших 5 зареєстрованих учасників ще й гарантовано отримають дружній шарж від Валерія Приступи. Реєстрація триватиме з 12.00 до 15.00 біля сцени у Слов`янському парку 17 вересня. Не забудьте взяти підтверджуючі документи!, – йдеться у дописі. 

Ще одна нагода виграти  подарунок від фестивалю – це ФОТОКОНКУРС “КОРОННА СТРАВА”.

ПЕРШИХ П`ЯТЬ УЧАСНИКІВ, ЯКІ МАТИМУТЬ НАЙБІЛЬШУ КІЛЬКІСТЬ ГОЛОСІВ – ОТРИМАЮТЬ СЕРТИФІКАТ ДЕГУСТАТОРА СМАЧНЕЗНИХ СТРАВ!!!!

Надсилайте фото своїх страв та рецепти їх приготування на електрону адресу biznescentr-onlain@gmail.com до 11 вересня 2017 року. З 12 вересня по 16 вересня триватиме голосування на офіційній сторінці Гастрономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи”, а о 22.00 год. буде зафіксований переможець цього смачного конкурсу, який 17 вересня на Гастрономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи” отримає подарунок від організаторів фестивалю та п`ять претендентів на отримання сертифіката дегустатора.

А ті, хто зайде на сторінку Гастрономічний фестиваль “Смаковиця по-володимирськи”, знайде запис про розіграш та виконає усі зазначенні умови, отримає можливість виграти подарунковий сертифікат на суму 200 грн




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер