<

Володимирська райрада виставила на аукціон гаражні приміщення у центрі міста, які обвалилися: початкова ціна 48 тис. грн

17:08 | 12.05.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
800
/ Коментарі відсутні

Володимирська районна рада оголосила про продаж на електронному аукціоні будівлі гаража та складських приміщень територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян райдержадміністрації, що у Володимирі на вулиці Устилузькій, 32.

Загальна площа приміщень 38,4 кв.м. Стартова ціна лоту – 48 003 грн, кожен наступний крок – 1% від стартової ціни об’єкта приватизації, що становить 480,03 грн. Про торги повідомили на сайті районної ради.

Зазначимо, що знаходяться гаражі в аварійному стані. Раніше БУГ писав, що у центрі Володимира за магазином «Маяк» обвалилися гаражні приміщення, які належать районній раді. Але в цьому випадку гаражні приміщення уже не мають великої цінності, а “ласим шматком” є земля у центрі міста. За інсайдерською інформацією БУГу, придбати цю землю хоче фірма, яка пов’язана із головою Володимирської районної державної адміністрації Юрієм Лобачем.

Аукціон відбудеться 25-го травня цього року. Час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця