<

Володимир-Волинський голова провів оперативну нараду з керівниками підрозділів виконавчого комітету та установ міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 30.12.2014 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

30 грудня міський голова Петро Саганюк провів оперативну нараду ,на якій зазначив, що це остання нарада у цьому році. 2014 рік, за його словами, був дуже складний, відбулася Революція гідності, триває війна, у ході якої місто втратило своїх кращих синів, які загинули, відстоюючи незалежність української держави, військовослужбовці повернулися з полону, а тербатальйон – на ротацію.

Певні позитивні моменти є в місті: виконано річний бюджет, виплачено заробітну плату працівникам бюджетних установ, заплачено за енергоносії.

Очільник міста подякував усім присутнім за роботу, за проведений ярмарок, волонтерам, особливо Наталії Бояриній, за допомогу військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО і сприяння поверненню полонених додому.

Петро Саганюк наголосив, що у вихідні та святкові дні, зважаючи на складні погодні умови, безперебійно мають працювати комунальні служби, щоб жителі міста не відчували незручностей, зазначив, що в перші робочі дні наступного року триватиме робота над бюджетом міста, плануватиметься його соціально-економічний розвиток на 2015 рік.

Керівник міста попросив не влаштовувати гучних корпоративних свят, адже сьогодні не до веселощів, привітав з Новорічними та Різдвяними святами, побажав міцного здоров’я, миру і спокою в державі, Божого благословення кожній родині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця