<

Влада та поліція Володимира-Волинського звернулася до містян з проханням дотриматися карантинних заходів у Провідну неділю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 24.04.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Поліція Володимира-Волинського та влада звернулася до мешканців міста, нагадавши про дотримання карантинних заходів і про закриття кладовищ у Провідну неділю.

У відеозверненні взяли участь перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, т.в.о. начальника Володимир-Волинського відділу поліції Василь Майданюк.

Мешканців міста, а також району, просять дотриматися карантинних заходів, відповідно до рішення головного санітарного лікаря країни, державних та обласних комісій, міської комісії ТЕБ і НС.

Кладовища у Провідну неділю будуть закриті, а за обмеженням доступу слідкуватиме поліція.

Як зазначив Ярослав Матвійчук, напередодні Провідної неділі володимирчани традиційно прибирали на могилах рідних. У зв’язку з цим, кипить робота і у комунальників. Залучено 5 одиниць техніки, вивезено понад 150 метрів кубічних сміття.

Міська влада дякує комунальникам за зроблену роботу, а також директору ТОВ «Агросвіт-Волинь» Євгену Шелепіні за постійну допомогу у прибиранні кладовищ.

Нагадаємо, що у Провідну неділю у Володимирі-Волинському кладовища будуть закриті, а саме: з 6:00 26-го квітня по 6:00 27-го квітня.

Також кладовища будуть закриті у Володимир-Волинському районі та у місті Нововолинськ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер