<

“Війна” партій у Володимирі-Волинському? Свобода проти Самопомочі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 14.02.2016 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарів 16

13-го лютого очільник ВО “Свобода” на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив пост, який по праву можна вважати початком “війни” між двома міськи осередками політичних партій.

Зокрема, Сергій Коба пише: “Мене дістали наші Володимирські популісти з Самопомочі. Нічого не роблять без префікса “ро”, і пробують вчити. Прочитайте на Володимирінфо звіт і коментарі обласного депутата про найбільш важливу сесію в році, побачите рівень. Вирішили зі мною повоювати. Я вам не заздрю. Поїхали. Ні кроку назад!!!

Під критику потрапила і стаття, де депутат Волинської обласної ради Олексій Панасюк зазначає, що потрібно на рівні області піднімати питання контрабанди.

“Контрабандист зі стажем виступає проти контрабанди. Як казав Попандопало “влада міняється” – зазначив у коментарі до публікації пан Коба.

Безперечно, найбільш цікавою є полеміка представників Свободи і Самопомочі у соціальній групі ВолодимирІнфо. Із коментування зрозуміло, що конфлікт між політичними силами все таки існує і на сьогодні він оприлюднений.

Критика у бездіяльності Самопомочі довго не заставила на себе чекати і Костянтин Зінкевич відповів: “Сергію, у попередньому моєму пості, який знесли, описані усі твої заслуги і робота у тандемі з Саганюком. Ти якщо хочеш щось робити, то роби, а не казочки розповідаєш чи гасла виголошуєш. Мені знову ж таки шкода щирих патріотів-свободівців. Ти іх позориш.”

Поза увагою конфлікт не залишився. Зокрема Володимир-Волинський бард Сергій Шишкін прокоментував: “…коли бачу, як політики місцевого рівня чубляться між собою, спочатку хочеться сміятись, потім плакати, а потім послати всіх подалі-подалі. Або самому звідси десь подітись…”

Чим викликана така полеміка достовірно невідомо, але як бачимо, що наразі конфлікт не приховують. Зважаючи на тенденцію Володимира-Волинського, що всі дії розпочинаються із посту у соціальній мережі, то можна очікувати чого завгодно. Для прикладу, події на КП “Полігон”, де трактористи збунтували через допис депутатки Сєргєєвої (Самопоміч), а при зустрічі був оголошений ряд проблем даного підприємства.




коментарів: 16
  1. Уважно подивіться на обличчя всіх трьох.
    Викликають довіру?
    Якось не дуже.
    В кого викликають – підіть на кухню і візьміть печеньку.

  2. Питання котрабанди треба вирішувати, але такі речі мають робити явно не оці браві волонтери. Всі добре знають, що то за фрукти.

  3. Ви би ліпше єднали свої зусилля, а не воювали один з одним.
    Країна у нас одна, і поки ви будете гризтись за свої амбіції, то одного світанку країни вже не побачите.
    Задумайтесь.

  4. У Кобы совершенно не правильная тактика, если он хочет реабилитироваться после своих грехов. А самопомич правильно делает, что игнорирует крики утопающего.
    А новость просто высосана из пальца)

  5. За які такі фіфті-фіфті Сергійко Коба став головою цілої бюджетної комісії? Мер ніколи не віддасть бюджет в руки ворогу-конкуренту, отже Сергійко не такий же й ворог. Ось так малята, лігайте спати Свобода під Саганюком!

      • так шо зробиш, активістів Євромайдану тупо використали, а вони того або не помітили, або ще не зрозуміли, або тупо відмазуються

  6. Суд поєдинком (Бійцівський клуб) на рингу в кг по вазі: 1Коба =1Панасюк+1Зінкевич, або поштучно: 1″свободівець” проти 1 “самопомочіст”.

  7. Це “війна” Коби проти Самопомочі, а не Свободи. Свобода якраз і підтримує Самопоміч – порахуйте, скільки людей втікло зі Свободи в Самопоміч і стали депутатами в місті і в районі – секті розумні люди довго не затримуються.

    • Скільки втікло у Самопоміч? Аж один Шлейн! Це у нашому місті. А якби там були розумні люди то не слухались би баламута коби. Висновок – свобода у Володимирі не відповідає статуту партії!!!!!!Коба втілює свої меркантильні інтереси. Ганьба таким!!!!!!

      • Я писав в місті і в районі. Так я ж якраз про те, що зі Свободи всі розумні вже повтікали.

  8. Льошик то таке чуділо, ще ні разу нормально не припаркувалося, в голові одні тьолки.

  9. Скоро через того кобу і вся партія розлетиться. Госпідарник вже став і вчить як треба працювати. А сам забув як наробив в 3К?

  10. Альо! Компашка! Хочете працювати для люду – працюйте, співпрацюйте, домовляйтесь, радьтесь. Не спішіть ставати “мєсними авторитетами”. Білі та пушисті – не женіться за авторитетом. А то за 2 роки за Свободу ніхто не проголосує. Перший майдан в місті пройшов без Саганюка, Свобод, Самопомочі- просто були небайдужі люди та… СБУ. Так що нічого бігти за славою. Людям буде все ясно по результатах каденції. Працюйте, на здоровя. Ні -відкличемо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця