<

У Володимирі-Волинському завершили чистити центральну каналізацію, водопостачання відновлять до опівночі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:22 | 10.06.2020 / Володимир / , /
Перегляди
9
/ коментарів 5

Водопостачання до осель Володимира-Волинського ввечері 10-го червня відновлять. Люди матимуть час, щоб набрати запаси води до планового відключення.

О 20:10 начальник Володимир-Волинського водопровідно-каналізаційного господарства Сергій Луцюк повідомив БУГ про завершення робіт з прочистки центральної каналізації. Через забиту каналізацію у цілому місті змушені були припинити водопостачання.

На фото – результати прочистки. З каналізації дістали ганчір’я, засоби особистої гігієни, які і спричинили забиття.

Його обіцяють відновити до опівночі. Від початку 11-го червня водопостачання у Володимирі-Волинському знову припинять – це вже буде планове відключення. Води не буде до 11:00 11-го червня.

“Шановні мешканці міста, поважайте роботу комунальних служб. Вони забезпечують ваш комфорт. Не кидайте сторонніх предметів в каналізацію”, – звертаються комунальники до жителів Володимира-Волинського.




коментарів: 5
  1. На процес того що люди викидали і будуть викидати в каналізацію недопустимі речі
    вплинути практично неможливо – хіба якщо тіьки поставити біля кожного унітазу поліцейський пост з гумовою палицею. Тому в комунальній службі міста мають стояти на першому місті інші завдання – попередити завчасно виникнення таких ситуацій і для цього передбачається нормативними документами система планово-попереджувальних робіт . Якби в нашоиу місті вчасно здійснюваався обхід і огляд зовнішніх каналізаційних мереж та колодяців ( по плану-графіку) то цієї ситуації точно не було б- адже ця купа мотлоху в певному місці каналізації зявилась не за один день . ОКРІМ виникає питання – так як каналізація по вул Ковельській є самотічною і стоки рухаються по мережі в напрямку – військове містечко вниз по площі Героїв – то чому відключили все місто від води – адже було б достатньо локалізувати поступлення стоків саме вище місця забиття … ЩО це непрофесійність керівників водонакалу , чиновників влади – чи вже настільки в критичному стані знаходться і доведена до вкрай незадовільного стану водопровідна мережа , що неможливо відключати окремі ділянки і тому щоб виконати якісь роботи в окремих місцях міста відключають все місто … Тоді виникають питання – чому повиині бути ущімлені інтереси всіх мешканців міста і куди йдуть кошти в водоканалі – адже тариф на водопостачання і каналізацію в нашому місті найвищий в області … Хотілося відповіді на ці питання отримати від перших осіб міста , в фунції яких входять питання життєдіяльності міста в цьому напрямку …

  2. і ще . Кажуть що недавно дехто з працівників водоканалу отримав з подачі місцевої влади звання заслуженого працівника ЖКГ України – невже за таку роботу дають звання , що дають певні привілегії та матеріальні доплати ….

  3. До 11:00 відновлять водопостачання,кажете? ЦЕ ПРОСТО НЕДОПУСТИМО. В карантин,цілу добу без води по всьому місту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер