<

На вулиці, де постійно трапляються пориви у Володимирі, прокладуть нові труби

13:39 | 27.03.2024 / Володимир / /
Перегляди
373
/ Коментарі відсутні

У Володимирі на вулиці Чорновола, методом санації, замінять старі металеві труби на нові поліетиленові.

Три аварійні ситуації по вулиці Чорновола від початку року упродовж одного місяця доводилось ліквідовувати працівникам дільниці водопостачання, – повідомляє Володимирводоканал.

Так, 18-го січня хлопці методом санації замінили 100 метрів труби (від магазину «Дивоцін» – до ЦПО). Не встигли засипати яму і встановити обмежувальні знаки на проїжджій частині вулиці Шухевича, як 21-го січня знову прорвало в іншому місці. А 29-го працівники знову зривали асфальт на іншому кінці вулиці й латали трубу. Через ці пориви люди змушені були сидіти без води.

Водопровід збудований у 1982 році. Йому уже понад сорок років, він є застарілим та зношеним, як і майже усі мережі міста, які будувались у 60-70-80 роках. Оскільки повністю замінити їх не реально, це робиться поступово, розбиваючи на ділянки.

До слова, у рамках капітального ремонту були замінені труби по вулиці Шпитальній та Сагайдачного, а також водоканалом проведені ремонтні роботи по їх заміні по Роксолани, Князя Олега (де до речі також по кілька разів на місяць траплялись аварійні ситуації) та на інших вулицях.

«Тепер черга дійшла й до Чорновола, яка також страждає від частих поривів, і ремонт якої був запланований. Однак через брак працівників у зв’язку з мобілізацією, а також завантаженість у роботі (пориви, будівництво водогонів) він відкладався», – йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, водогін пролягає через проїжджу частину та з’єднаний з вулицею Генерала Шухевича, по якій їздять великогабаритні машини, та Ковельською. Тож часто на розі цих вулиць можна бачити обмежувальні знаки та працівників водоканалу з технікою.

Врахувавши усі моменти, було прийнято рішення замінити старі металеві труби на нові поліетиленові. Оскільки 100 метрів вже замінено, залишилось прокласти ще 312 метрів. Задля збереження асфальтного покриття та економії коштів роботи проводитимуться методом санації (вставлення нових поліетиленових труб у старі металеві). Вже наступного тижня, якщо сприятиме погода, пошкоджені ділянки обіцяють заасфальтувати.

Роботи по заміні мереж триватимуть упродовж двох днів, через що на кількох вулицях буде відсутнє водопостачання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця