<

У Володимирі-Волинському за сприяння Ігоря Гузя відкрили спортивний майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 30.06.2019 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ коментарів 6

30-го червня у Володимирі-Волинському у дворі будинку по вулиці Туполєва відкрили новий спортивний майдачник зі штучним покриттям. На захід завітав народний депутат Ігор Гузь, міський голова Петро Саганюк та його заступники.

Збіглися подивитися на новий майданчик та погратися десятки дітлахів. Депутат міської ради Сергій Коба, який лобіював питання встановлення тут зони активного відпочинку, пригостив дітлахів морозивом.

На облаштування зони активного відпочинку для дітей було виділено кошти державного бюджету за сприяння народного депутата Ігоря Гузя. Частину коштів виділили на умовах співфінансування з міського бюджету, розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Також тут облаштували елементи безпеки руху та встановили освітлення, щоб у вечірній час молодь могла пограти у футбол.

Майданчик тут вирішили побудувати ще восени, коли Ігор Гузь зустрічався з місцевими мешканцями, які й розповіли, що дітлахам тут немає де гратися та займатися спортом.

Народний депутат привітав дітей з новим надбанням та попросив, щоб майданчик берегли.

Зауважимо, що це не перший подібний спортивний майданчик у Володимирі-Волиснькому. Раніше за сприяння народного депутата Ігоря Гузя було відкрите подібне спортивне поле у військовому містечку, а також спортивний комплекс у ЗОШ”НВК№3-ліцей”.




коментарів: 6
    • Шарій не кандидат ,а ось Бойко-Медведчуковські сепаратисти будуть в раді ,наші лохи цю нечисть виберуть ,навіть в Володимирі є достатньо п’ятоі колони ,яка спить і бачить Руский фашизм на нашій територіі ,ім мало прикладу Донбасу ,думають ,що ця чаша іх мине .

      • підтримую. Теж хочеться подивитися на патріотов без клятого маскальського газу, без транзит-труби, а потім і без аес. Люблю екстрим ! нажаль, з пецею не пощастило :(

      • Твій солодкий кумир з Медведчуком бізнес крутять,по ночам зустрічалися частіше ніж з своїми жінками.

  1. Все добре,діти наше майбутнє і повинні бути такі майданчики.Перед виборами всі герої і меценати,а коли пройдуть вибори вони про нас забудуть і все накриється мідним тазом.Вже скільки було обіцянок про діалізні апарати в лікарні.Гроші відмили,а хворі люди повинні їздити по всьому районі проситись щоб зробили процедуру.Хворі люди для них нелюди!!!!Позор!

  2. опа !!! якісь дивна політика нашого народного депутата . На всіх телеканалах він демонструє своє негативне ставленнядо Порошенка – а тут місцеві головні порошенківці – мер , Матвійчук , Петрук – любі друзі …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця