<

У Володимирі-Волинському відзначили 5 річницю трагедії під Волновахою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:38 | 22.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

22-го травня у Володимирі-Волинському провели скорботні заходи приурочені 5-й річниці трагедії під Волновахою.

На площі міста, біля стели зібралися жителі Володимира-Волинського, сім’ї та представники міської та районної влади. Військові нагородили медалями за мужність (по смертно) тих, хто загинув на війні. Отримували ж їх рідні: матері, батьки, брати, дружини та діти.

Нагадаємо, що 22-го травня 2014 року у Володимир-Волинський прийшла страшна звістка про перші бойові втрати 51-ої бригади.  

Зранку між 4 та 6 годинами, блокпост №10, що розташовувався у Волноваському районі Донецької області, був атакований проросійськими сепаратистами “ДНР”. Терористи під’їхали на інкасаторських машинах, та почали несподіваний масований обстріл із вогнепальної зброї, у тому числі з кулеметів, мінометів, РПГ, ПЗРК. В результаті обстрілу здетонував боєкомплект в одній з бойових машин, що призвело до збільшення людських втрат внаслідок вибуху. У цьому бою загинули 16 бійців 51-ї бригади. Згодом в госпіталі від поранень помер 17-й боєць.

Також зранку відбулася зустріч міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка із вдовами загиблих на війні. Сім’ям передали грошові премії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер