<

У Володимирі-Волинському депутати міськради від «Батьківщини» передали подарунки в педіатричне відділення ТМО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:33 | 1.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

1-го червня у Міжнародний день захисту дітей депутати фракції «Батьківщина» Володимир-Волинської міської ради з подарунками побували у педіатричному відділенні територіального медичного об’єднання.

Секретар міської ради Олег Свідерський, депутати Ігор Шевчук та Андрій Гудим, а також заступник керівника міського партосередку Святослав Шилівський передали діткам іграшки для ігрової кімнати, небулайзер та електрочайник, побажавши хворим малюкам швидкого одужання.

Упродовж шести років «батьківщинівці» відвідують маленьких пацієнтів та персонал педіатричного відділення.

“Нам вдалося облаштувати ігрову кімнату для діток. Сюди придбали столики, стільці, килимове покриття, гойдалку, дитячі драбинки. Щороку поновлюємо набори іграшок, конструкторів, олівців, фломастерів, розмальовок, бібліотечку дитячих книг, щоб діти могли цікаво проводити дозвілля. Водночас під час спілкування з персоналом вивчаємо проблеми педіатричного відділення, щоб допомогти розв’язати їх. Так, на прохання медиків було встановлено вхідні металопластикові двері, – розповів народний депутат України (шосте скликання) Віктор Олійник, за сприяння якого відбувся традиційнтй благодійний захід.


«Батьківщинівці» міста не відмовилися і від традиційного конкурсу дитячого малюнка. Щоправда, через карантинні заходи будуть проводити його через соціальну мережу «Facebook», однак обіцяють, що без подарунків ніхто з учасників не залишиться.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця