<

У Володимирі привітали з днем народження батька полеглого Героя Віктора Панасюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:44 | 13.02.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1927
/ Коментарі відсутні

12-го лютого батьку загиблого майора, бойового льотчика Віктора Панасюка Олександру Федоровичу виповнилось 63 роки.

Аби привітати та засвідчити свою повагу чоловіку, який виховав Героя України, цього дня до нього додому завітав міський голова Ігор Пальонка, повідомляють на сайті міста.

“Від імені усієї громади прийміть, Олександре Федоровичу, щирі вітання з вашим особистим святом. Бажаю вам козацького здоров’я, невичерпної життєвої енергії та якомога швидшої перемоги”, – зазначив міський голова у вітальному слові.

Олександр Панасюк разом із дружиною Світланою нині мешкає у батьківській хаті в селі Верба, куди переїхав одразу після загибелі сина. Уже близько двадцяти років чоловік на заслуженому відпочинку, якому передувала багаторічна служба у збройних силах. По стопах батька пішов і його син Віктор, який пов’язав свою долю з військовою справою після закінчення Харківського авіаційного інституту.

Віктор Панасюк перебував у лавах ЗСУ з 2010 року. З початку АТО військовий льотчик виконував свій  обов’язок на сході України, де отримав травму. Попри все, з початку повномасштабного вторгнення російських агресорів на територію України, повернувся до лав Збройних сил України і став на захист рідної країни. Екіпаж вертольота, у складі якого був майор Віктор Панасюк, виконав свій останній політ 23 квітня 2022 року.

Поховали загиблого Героя у Володимирі на Федорівському кладовищі. 26-го квітня 2022 року президент України підписав указ про нагородження Віктора Панасюка  орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер