<

Привітали із днем народження батька загиблого Героя Миколи Бондарука з Володимирської громади

15:44 | 15.04.2024 / Володимир / /
Перегляди
461
/ Коментарі відсутні

15-го квітня відзначає свій 57-й день народження батько загиблого Героя Миколи Бондарука з Володимирської громади.

Із поздоровленнями з нагоди іменин завітав до Петра Віталійовича додому у село Заріччя секретар Володимирської міської ради Іван Юхимюк, повідомляють на фейсбук-сторінці міста.

Навідник 3-го механізованого батальйону 51-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, солдат Микола Бондарук став першим загиблим у нашому районі – ще на самому початку російсько-української війни.

Був мобілізований до лав Збройних Сил України 10-го квітня 2014 року. Разом із підрозділом у травні 2014 року ніс службу на блокпості № 10 поблизу смт Ольгинка Волноваського району. Уранці 22-го травня блокпост був атакований проросійськими бойовиками «ДНР», які під’їхали на інкасаторських машинах та почали несподіваний масований обстріл українських позицій.

Указом Президента Микола Бондарук посмертно нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни», відповідно до рішення обласної ради, бійцю присвоєно звання «Почесний громадянин Волині» (посмертно), у холі Володимир-Волинського фахового коледжу та на фасаді ліцею № 1 міста відкрито пам’ятні дошки на честь Героя. У фоє головного адміністративного корпусу ПАТ “Волиньобленерго” є куточок пам’яті працівників підприємства, серед яких і Микола Бондарук.

Поховали Героя на кладовищі рідного села Заріччя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок