<

У Володимирі погіршилась ситуація захворюваності на COVID-19: планують посилити нагляд за дотриманням карантинних обмежень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:56 | 22.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
236
/ Коментарі відсутні

Останнім часом спостерігається значне збільшення кількості хворих на коронавірус серед жителів Володимир-Волинської громади. У зв’язку з погіршенням ситуації у громаді планують посилити нагляд за дотриманням карантинних обмежень.

Міська влада закликає усіх дотримуватись протиепідемічних рекомендацій Міністерства охорони здоров’я, – повідомляють на сторінці відомства у фейсбуці.

До слова, 20-21 березня у комунальне підприємство “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання” поступили 13 пацієнтів з підозрою на захворювання коронавірусом.

Зараз на стаціонарі Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання перебувають 47 таких пацієнтів (у 31 позитивні результати ПЛР). 

Нагадаємо, від 22-го березня у школах громади розпочались весняні канікули. У тих навчальних закладах, а першочергово – у дитячих садках, які продовжують працювати, у закладах культури, в установах та організаціях міста планують посилити дезінфекційний режим.

Також повідомляємо, що міським головою та іншими посадовими особами наразі призупинено прийом громадян. Про відновлення особистих прийомів після покращення ситуації з рівнем захворюваності буде повідомлено окремо.

Окрім цього закликають керівників підприємств, установ та організацій громади, незалежно від форм власності, неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів та рекомендацій, аби не допустити ще більшого загострення епідситуації.

Своєю чергою, Володимир-Волинський відділ поліції повідомляє про посилення превентивної роботи, контроль за дотриманням вимог чинного законодавства та попередження можливих спалахів інфекційного захворювання.

Зусилля правоохоронців, у першу чергу, будуть спрямовані на проведення профілактичної та роз’яснювальної роботи щодо важливості дотримання тимчасових обмежень пасажирських перевезень, проведення масових заходів та роботи певних категорій закладів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця