<

У Володимирі хочуть збудувати ливарний цех

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 1.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2416
/ коментарів 5

ТзОВ «Будівельник ЛТД», планує збудувати ливарний цех у північному промисловому районі Володимира в межах вулиці Володимира Великого.

Рішення щодо розроблення детального плану території під ці потреби розглядали на сесії депутати міської ради Володимира 1-го жовтня.

Як повідомив заступник начальника управління містобудування і архітектури Андрій Трофимук, до них звернувся підприємець з Володимира з проханням надати дозвіл на розроблення детального плану території частини
північного промислового району в межах частини вулиці Володимира Великого у Володимирі.

Загалом дана територія має площу приблизно 6-7 гектарів, у приватній власності знаходиться півтора гектара.

27 депутатів голосами “За” підтримали рішення про надання підприємству дозволу на розроблення детального плану на даній території.

Надалі депутати просять суб’єктів господарювання, які хочуть вносити зміни до детальних планів території, завчасно повідомляти про свої наміри управління містобудування і архітектури.




коментарів: 5
  1. Це що за ливарний цех???
    Хтось думку місцевих жителів запитав, чому не провели громадські слухання? Нехай на Заріччі побудують, вже дістали, це ми маємо дихати тими шкідливими викидами з ливарного цеху, це ж важкі метали, онкологія.
    Народ не будемо мовчати, район вулиці Володимира Великого це житлові спальні райони, хтось спитав думку місцевих жителів?

    • Якщо застосувати екологічні технології ,то ніяких шкідливих викидів нема чого боятись ,а от котельні на вугіллі і брикетах засирають екологію ,бо туба там без фільтрів .

  2. Вірно товариш Ігор,даЙош деіндустріалізацію .А роботу ми будемо .шукати у Польші,лизати панам дупи.

  3. Правильно. Треба дихати чистим повітрям, а до роботи в Польщу їздити на виробництво.

    • Ливарні цехи за 200 м від спальних районів і будинків бачили в Польщі? І взагалі маєте уявлення що таке ливарний цех і які викиди від нього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер