<

У Свійчеві Оваднівської ОТГ відсвяткували День села

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 24.09.2018 / Володимир /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

В суботу, 22-го вересня, в Свійчеві Оваднівської громади відсвяткували День села. Не зіпсував свято дощ, а в місцевому клубі було тісно від кількості людей, які завітали на концертну програму.

На святкування прибуло чимало гостей. Першим мешканців Свійчева привітав голова Оваднівської ОТГ Сергій Панасевич, який подякував присутнім за підтримку, активну позицію та наголосив, що тільки разом зможуть зробити село кращим. Для прикладу навів щойно поставлений паркан біля клубу.

Один з присутніх піднявся і на підтримку голови сказав: “Якщо хтось не знає, де знаходиться Свійчів, тоді хай вчить географію”.

Привітати жителів села приїхав помічник нардепа Ігоря Гузя Віктор Хиць, який вручив дві подяки від обранця місцевим жителям за активну громадську позицію. Далі Хиць передав слово місцевому депутату від “Укроп” Петру Захаревичу. Депутат передав слова привітання від голови Волинської ради Ігоря Палиці від фонду “Тільки разом” вручив подарунки для місцевих жителів.

На сцені виступали місцеві таланти, творчі колективи та гості із сусідніх сіл. на вулиці біля клубу, попри негоду, влаштували смакування фірмового кулішу від місцевої птахофабрики.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок