<

У підземному монастирі 12 апостолів Володимира заявляють, що замироточила одна з нещодавно привезених ікон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:07 | 28.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1388
/ коментарі 4

27-го вересня, у день свята Воздвиження Хреста Господнього, у володимирському монастирі на честь собору 12- ти апостолів, повідомили про мироточення ікони «Всецариці», яка була привезена з іншими списками чудотворних ікон для молитви і поклоніння вірянам.

Зі слів ігумена Трофима по завершенні літургії до ікони підійшла жінка і побачила, що ангел вгорі ікони покритий чимось на подобу масла, ігумен зазначає, що рідина, яка виступила з ікони є мироточенням, – повідомляє Володимир-Волинська єпархія ПЦУ.

Нагадаємо, що 25-го вересня у чоловічий монастир на честь собору 12- ти апостолів прибули списки чудотворних ікон: Пресвятої Богородиці «Всецариця», «Троєручниця», «Достойно Є», Плащаниця з Поясом Богородиці, які були написані, освячені на Святій Горі Афон і подаровані народу України афонськими ченцями.

Ікони будуть перебувати у монастирі до 1-го жовтня.




коментарів: 4
  1. Той, хто вивчав хімію в навчальних закладах, той добре знає фокуси-мокуси з мироточінням ікон. А щоб привернути увагу прихожан до історично-культурних цінностей, є інші методи, більш цивілізовані. Але все-таки комусь вигідно, щоб люди були безграмотні і далі масово вірили в чудеса.

  2. “Если же Богородицы ещё заплачут маслом, зады попов заплачут кровью”.
    Приблизно так казав Петро l , коли вивів на “чисту воду” махінаторів-фізико-хіміків з числа попівської братії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер