<

Рада Церков закликає до триденної молитви і посту за перемогу України

14:15 | 22.02.2024 / Новини / /
Перегляди
154
/ Коментарі відсутні

Всеукраїнська рада Церков і релігійних організацій закликає до загальнонаціональної молитви і посту 1-3 березня 2024 року.

Про це йдеться на сайті ВРЦіРО, пише Духовний фронт України.

Як йдеться у зверненні, наближається друга річниця від початку повномасштабної російської агресії в Україну. Героїчний спротив Сил Оборони України та всього українського народу дозволив зупинити агресора, зруйнувати план ворога і визволити частину території України від російських окупантів.

“Щодня різні українські церкви та релігійні організації підносять молитви до Богу про захист нашої держави та перемогу у війні за незалежність України. Вважаємо, що в ці складні дні дуже важливо всім українцям звертатися до Всевишнього в молитві.

Закликаємо усі конфесії України, представників влади, українців в Україні та по всьому світу долучитися до загальнонаціональної триденної МОЛИТВИ і ПОСТУ 1-3 березня 2024 року, відповідно до своїх релігійних традицій та у зручний день, однодушно підносячи молитви Богу за Україну, за український народ, за наших воїнів, за звільнення з полону військових та цивільних, за велику перемогу!

Віримо, що зло, яке повстало проти України, неминуче буде зламане і покаране, і Божою милістю в нашу країну прийде мир, безпека та добробут!” – йдеться в заклику ВРЦіРО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця