<

«#ТвориДоброБро»: студенти запрошують зібрати якнайбільше корму для безпритульних тварин у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 12.08.2020 / Володимир / , , , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

До Міжнародного Дня безпритульних тварин студенти педагогічного коледжу імені Агатангела Кримського разом із зоозахисниками Володимира-Волинського та ГО «Червоний хрест» організували акцію-челендж “#ТвориДоброБро“. Мета акції – зібрати якомога більше корму для тварин, що мешкають на вулицях міста.

Акція триватиме з 11-го по 15-те серпня, – повідомляють на сторінці у фейсбуці однієї із груп педколеджу.

“Хто в дитинстві не приносив вуличних тварин додому, той не знає, яке це розчарування, коли батьки відмовляються взяти під свою опіку десятого кота. І яка велика радість, коли нарешті “вламав” сентиментальну маму прийняти хвостика. Ти обіцяєш їй, що більше не будеш приносити з вулиці котів і собак.

“Ще тільки цього візьмемо, і все…” Але проходить трохи часу, і знову важко пройти біля пари очей, які так жалібно дивляться. Ти йдеш додому з маленькою таємницею під курткою і вигадуєш, що цього разу сказати мамі. Знайомо?”, – йдеться в дописі.

Щоб таких ситуацій було менше, до Міжнародного дня безпритульних тварин, студенти 3-Р групи Володимир-Волинського педколеджу імені А.Ю.Кримського разом із зоозахисниками міста та ГО Червоний Хрест запустили акцію-челендж.

“Мета: зібрати корм для безпритульних тварин. Якщо ви нас підтримаєте, ми зможемо нагодувати багато пухнастиків. Потрібно, щоб якнайбільше людей побачили цю інформацію і мали змогу допомогти хвостикам. Розповідайте про акцію рідним і знайомим. Поширюйте цей допис у соціальних мережах, позначайте друзів і передавайте естафету далі. Разом у нас все вийде! P.S. з нас обов’язково фотозвіт та величезне дякую”, – пише студентська спільнота.

До челенджу вже почали долучатися небайдужі жителі міста: про це в коментарях відзвітувались світлиною.

Принести корм можна за адресою: вулиця Ковельська 10, другий поверх, ГО “Червоний Хрест” з 09:00 до 14:00. Телефон для довідок: +380936175816.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця