<

Цьогоріч жителі Володимирщини вже подали 66 декларацій про майновий стан і доходи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 26.02.2015 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Жителі міста Володимира та Володимир-Волинського району, які зобов’язані декларувати свої доходи та які мають право на отримання податкової знижки, з початку кампанії декларування подали до інспекції 66 декларацій про майновий стан і доходи,- інформує Володимир-Волинська ОДПІ.

При цьому, найбільш активно місцеві платники податків декларували доходи від отриманої спадщини. Зокрема, за цей час ними задекларовано понад півтора мільйона гривень, з яких декларанти сплатять податкових зобов’язань на суму 97 тисяч гривень.

Разом з тим, для отримання податкової знижки мешканцями міста та району подано 33 декларації. Громадянам буде повернуто з бюджету понад 32 тисячі гривень.

Правом на отримання податкової знижки громадяни можуть скористатися впродовж всього року,- консультують фахівці Володимир-Волинської ОДПІ. Для цього їм необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за місцем проживання. В ній потрібно зазначити суму річного оподатковуваного доходу та витрат, підстави для надання такої знижки, документальне підтвердження витрат.

Нагадаємо, що з 1 січня 2015 року стартувала кампанія з декларування громадянами свого майнового стану і доходів, отриманих ними у 2014 році.

Довідково: для подання декларації і отримання необхідних консультацій потрібно звернутись у Центр обслуговування платників податків Володимир –Волинської ОДПІ за адресою: 44700, Волинська область, м. Володимир-Волинський, вулиця Ковельська, 63.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця