<

Син-підліток керував транспортним засобом та справляв природні потреби на неповнолітнього: судили працівницю Оваднівської сільради

17:04 | 25.10.2023 / Володимир / , , , /
Перегляди
77310
/ коментарів 7

Працівницю Оваднівської сільської ради оштрафували на 850 грн за ухилення від батьківських обов’язків, а саме за правопорушення, які вчинив її 14-літній син.

Про це йдеться у постанові Володимир-Волинського міського суду, оприлюдненої 17-го жовтня.

Як йдеться у матеріалах справи, 29-го серпня цього року близько 15:30 неповнолітній хлопець керував транспортним засобом.

Крім цього, 25-го серпня близько 23:50 хв 14-літній син бухгалтерки Оваднівської сільської ради вчинив хуліганські дії, а саме: справляв природні потреби на неповнолітнього.

На матір склали адмінпротоколи за ст. 150 Сімейного кодексу України – ухилення від виконання батьківських обов`язків відносно виховання свого неповнолітнього сина, 2009 року народження. Дві справи об’єднали в одне провадження. В судовому засіданні жінка свою вину визнала повністю, у вчиненому щиро розкаялась. Запевнила, що уважніше буде ставитися до виконання своїх батьківських обов`язків.

Суд постановив жінку визнати винуватою у вчиненні адміністративних правопорушень за неналежне виконання батьківських обов’язків та накласти на неї штраф у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень. Окрім того, вона має сплатити в дохід держави 536,8 грн судового збору.




коментарів: 7
  1. Ну а шо, тут дебіт з кредитом цілком навіть сходиться: матері насрати на сина, а син справляє потребу на іншого терпилу

  2. А чи не засуворе покарання?
    Бо завтра синок дебіл на суддю помочиться… хоча тут буде самии раз.

  3. Мамаші думають що народити достатньо для дитини, нажаль… А займатись вихованням хто буде?

  4. Знаю такого якого образили в дитинстві,а він через 40 років помстився жорстоко.
    Чекайте все життя і просіть бога,щоб той хлопець забув дегенератовв мажорчику.

  5. 1920гривень неоподатковуваний мінімум,помножити на 50 скільки буде.Ми купляємо чи продаємо?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя
11 Травня, Субота