<

Створять комісію, яка дослідить якість подачі гарячої води до військового містечка у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 26.01.2021 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Послуга постачання гарячої води Володимир-Волинським підприємством теплових мереж не задовольняє деяких мешканців військового містечка. Про це заявила депутат міськради Ганна Медведєва і направила, за підтримки депутатського корпусу міської ради, запит до першого заступника міського голови та керівника теплокомуненерго.

Під час засідання сесії міської ради 26-го січня Медведєва вимагала створити комісію відповідних підрозділів міської ради для перевірки якості надання послуг, обстежити питання перерахунків  за неякісно надані послуги.    

За словами Ганни Медведєвої, це непоодинокі випадки на вулицях Академіка Глушкова та Поліської Січі, коли температура води, що мала би бути гарячою, становить всього трохи більше 20 градусів.

“Температура   води   для   закритих   систем     гарячого водопостачання повинна бути не менше 60 градусів за Цельсієм, по факту температура води в зазначеному мікрорайоні у  системі  водопостачання гарячої води не перевищувала 25-30 градусів  за Цельсієм, що засвідчено відповідними протоколами заміру температури у квартирах мешканців вищезгаданих вулиць. Відповідно до нормативів, вода температурою менше 40 градусів вважається холодною”, – сказала депутатка.

Як відповів керівник підприємства теплових мереж Сергій Коба, йому відомо про такі випадки, проте вони не масові, а поодинокі. Вони зумовлені тим, що вода в системі не циркулює, бо дуже мало споживачів користується послугою гарячої води.

“Споживачі дуже мало використовують гарячої води. Не може вода, коли не циркулює, бути гарячою. Звертайтеся, ми ще раз роз’яснимо, яким чином вийти з даної ситуації”, – сказав Коба.

Запит Ганни Медведєвої депутати міської ради підтримали одноголосно.




один коментар
  1. А разве горячая вода подается по однопроводной схеме? Есть труба подачи и есть труба “обратки”. Так и должна циркулировать горячая вода в отличии от холодной. И тогда горячая вода будет всегда горячей. Отличаться может только в стояке, когда нет разбора. И то, при открытии крана не более 3 мин. по нормам. А если в подвале идёт труба подачи и она горячая, а труба обратки холодная, то не надо быть инженером-теплотехником, чтобы догадаться, что обратка не функционирует. И делается этот осознанно, чтобы уменьшить потери тепла при циркуляции. А в котле при проверке при этом нужная температура. А какая температура воды при возврате в бойлер из обратки? 18-20? И как при правильной организации горячего водоснабжения “випадки…не масові, а поодинокі”? У половины дома горячая вода, а у половины холодная? Мы не поколение ЗНО, не рассказывайте сказок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця