<

Службові записки директору Володимир-Волинського теплокомуненерго: неповага головного інженера і скарги на погрози від працівників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:30 | 4.03.2017 / Володимир /
Перегляди
108
/ коментарів 13

Скрутна ситуація та мільйонні борги Володимир-Волинського теплокомуненерго є постійною темою обговорення на оперативних нарадах, брифінгах та сесіях депутатів міської ради. Часто лунають звинувачення від головного інженера комунального підприємства Ярослава Жука в адресу директорки та зауваження у відповідь про погрози і саботаж.

Журналісту інтернет-видання “БУГ” потрапили кілька документів із внутрішньої офіційної переписки між посадовими особами. Перший документ – Службова записка, вражає манерою написання та не повагою як до керівника.

Ще один документ, в котрому головний інженер посилаючися на незначний досвід роботи на керівних посадах, стверджує, що директор Ганна Рубанова не може виконувати надані їй обов’язки.

Окрім звинувачень від головного інженера в адресу директорки, є частина Службових записок, де працівники просять прийняти міри стосовно Ярослава Жука, або ж повідомляють, що їм заборонили працювати. В одній із наданих записок журналісту, йдеться, що ніби то головний інженер погрожував працівникові теплокомуненерго.

Під час численних спеціальних комісій, котрі повинні були “навести порядок” на Володимир-Волинському теплокомуненерго та численних засіданнях, головний інженер пояснював, що значна частина закидів в його сторону не є в його посадовій інструкції. Тоді ж Ярослав Жук використовуючи певні норми посадової інструкції, уникав відповіді на питання. Пе6ревірити на момент дискусії на скільки вказаний факт відповідає дійсності не було можливості.

Журналісту інтернет-видання “БУГ” з численними Службовими записками надіслали також і Посадову інструкцію головного інженера підприємства.

Додамо, що окрім внутрішніх переписок та публічних перепалок, головний інженер часто подає до суду.

Для прикладу, 27-го грудня завершився розгляд судового провадження, в котрому головний інженер намагався добитися визнання не правомірного призначення Ганни Рубанової на займану посаду. Рішення суду було не на користь Ярослава Жука, після чого він пообіцяв подати апеляцію. 2-го березня відбувся розгляд в апеляційній інстанції.




коментарів: 13
  1. Хочу зауважити, що ці доповідні на жука пишуть ярі пошановувачі Рубанової і ті хто прийшов на роботу через Лисюка і Саганюка!

    • після того як Рубанова разом з Кравчук Ольгою , Будневським Антоном та в присутності Черняка Б. склала фальшивий акт , що жук пяний і викликала безпідставно поліцію , яка заломала з допомогою Будневського руки та наділи наручники і хотіла зробити з жука алкоголіка , жук має право цю директоршу змішати з гамном і буде молодець якщо це зробить.

  2. і ще , наскільки я знаю інформація про кінцевий розгляд Апеляційного суду не така , як це виставив Буг , Володимир-Волинський суд дійсно не задовільнив позов жука , де він намагався довести , що Рубанова призначена Саганюком на посаду лиректора незаконно , а от Апеляційний суд скасував таке рішення Володимир-Волинського суду , жаль що у Бузі працюють такі непрофесійні, а може і непорядні журналісти , які так перекручують інформацію , цікаво хто ж замовив так вчинити ?

    • про рішення апеляційного суду я нічого не написала по тій причині, що не бачила ухвали! уважно прочитайте будь ласка) а про мою компетенцію зможемо з Вами поговорити при особистій зустрічі.

      • До Дарії Поддубецькій – якщо ви не бачили ухвали , то чому стверджуєтє , що рішення суду не на користь жука , друге – Ви що особисто чули , що Жук збирається подавати апеляцію , це смішно читати ,бо суд був апеляційний , а мова могла бути про касацію ( повна ваша некомпетність) ,третє – хто вам дав право робити якісь висновки про технічні питання , які вирішуються в теплокомуненерго , ви що маєтє досвід та тепллотехнічну освіту , крім того дивує стиль публікації – там явно прослідковуюится ознаки кримінального злочину ( складання неправдивого документу ) та ознаки цивільного порушення честі людини , якщо жук прочитає – пані дарія – готуйтесь відповідати в суді по повній програмі.

        • Ярослав Іванович, наголошую ще раз – прочитайте уважно! в тексті йдеться, що є рішення першої інстанції і має бути апеляція. А до суду хочете подавати, то будь ласка)

  3. і ще , розберіться пані Поддубецька , хіба міг Жук бути неправий по питанні призначення Рубанової директором , адже для того щоб бути любим керівником законодавство вимагає від людини певної освіти та стажу роботи , для директора необхідний стаж роботи на нижчих керівних посадах не менше 3-5 років ( це любі посади , де треба керувати підлеглими , хоча одним працівником), так от Рубанова такого стажу немає зовсім .
    А якщо приймати до уваги рішення Володимир-Волинського суду , то на посаду директора теплокомуненерго саганюк може прийняти звичайного робітника , у і звичайно Апеляційний суд таке незрозуміле рішення Володимир-Волинського суду 2 березня відмінив ,тобто по суті став на сторону жука , а Ви Дарія не розібралися , то хіба ви можете працювати обєктивно , на мою думку це викликає великі сумніви.

  4. і ще , підіть в теплокомуненерго до жука , нехай вам розкаже про афери та різні махінації Рубанової , де приймають участь і Форманюк і Богуш та інші працівники теплокомуненерго ,то тоді ці писульки жука будуть в порівнні з аферами директора дитячим лепетом .

  5. А за неправомірні тарифи, я вірю Жукові. Хто таке бачиив: за листопад по 35грн. м кв???!!!! Зими толком не було!!! Три дні снігу!! Ужас…..

  6. Всі оці склоки в Теплоенерго показують ,що наша місцева влада вже зовсім скурвилась ,що спокійно допускає таке неподобство в стратегічному міському обєкті ,але чому тут дивувіатись коли наверху сидять злодіі і хабарники .Є з кого вчитись .

  7. А посадова інструкція не зовсім відповідає вимогам, права ніякі, обовязки на 1,5 сторінки, підпису Жука немає що ознайомлений, це фікція.

  8. та там на підприємстві майже всі посадові інструкції , що розробила Вмваль не відповідають чинному законодавству.

  9. і ще там навіть при призначенні Рубанової саганюк не визначив її чітко обовязки , не видавши посадової інструкції директора , тому Рубпнова там отримала право від Саганюка вичволяти все що їй заманеться…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер