<

Комісія озвучила висновки про роботу Володимир-Волинського теплокомуненерго та його адміністрації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 7.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарів 16

Два місяці роботи спеціально створеної тимчасової депутатської комісії завершилися та 6-го квітня були озвучені висноки. Роботу самого підприємства та його адміністрації було визнано незадовільною та запропоновано кілька варіантів вирішення проблеми.

На заключне засідання із депутатів прибув лише Олег Ковальчук (партія ВО “Батьківщина”), інші ж члени комісії були ознайомлені із висновками в індивідуальному порядку. Не з’явився і головний інженер комунального підприємства.

Дивним співпадінням виглядає той факт, що із представників місцевих ЗМІ була присутня лише журналіст БУГу. Хоча цей факт можна логічно пояснюєти тим, що на всіх журналістів, котрі писали про попереднє засідання комісії та опублікували відомості про зарплати, Ярослав Жук написав заяви до Володимир-Волинської поліції.

IMG_4793

Основний висновок депутатської комісії – визнати роботу адміністрації комунального підприємства незадовільною. Також запропонували можливі варіанти виходу із кризи: 1. скоротити робочий день із 40 годин на тиждень до 32-х; 2. передати частину котелень приватним інвесторам (серед інвесторів провести тендер); 3. регулювати зарплати адміністрацї.

“Ми повинні зберегти комунальне підприємство та вивести його із такої складної ситуації. До адміністрації прохання пояснити в колективі максимально необхідність таких дій. Зі сторони міської влади розраховуйте на підтримку і соціальні гарантії. У вас проблема не в одній людині, а в тому, що колектив не злагоджений. Якщо не вирішиться зараз ситуація, то що буде на початку наступного опалювального сезону? Зараз постраждає одна людина, котра буде звільнена (директор Роман Лисюк – ред.), а хто знає який керівник прийде на його місце?” – зазначив Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови.

Депутат міської ради запропонував адміністрації вести переговори та повернути в колектив Оксану Виваль, яка наразі знаходиться у декретній відпустці. Олег Ковальчук зазначив, що це спеціаліст високого рівня і може навести порядок на підприємстві, якшо пані Оксану призначити на вищу від посади  головного інженера підприємства.

На цю пропозицію відразу відреагував заступник директора теплокомуненерго Кравчук та заявив : “Якщо Оксана готова вийти на роботу, то я завтра напишу заяву на звільнення і поступлюся своїм місцем. Головне щоб вона захотіла повернутися на підприємство”.

Зазначимо, що теплокомуненерго повинне було подати до 1-го квітня фінансовий план, чого не було зроблено і до 6-го. Натомість 4-го квітня відбулося відключення підприємства від постачання газу та закінчення опалювального сезону.

IMG_4795
IMG_4804




коментарів: 16
  1. аяяй як не гарно на журналістів до поліції заяви писати! Ви спочатку порядок у себе наведіть на підприємстві, а тоді і по судах і по інших інстанція ходити!

  2. а головний інженер, він же депутат міської ради, чому не прийшов? не царська це справа, критику слухати? а шо то за така Оксана, може вона і директором стане, якщо ж Лисюка все ж таки звільняють?

  3. 2. передати частину котелень приватним інвесторам (серед інвесторів провести тендер) одним словом кто то хочет приватизировать часть котелен,особами приблежонным к верху.

    • влада виношує ідею незаконно грабанути в громади інші котельні так само як на Устилузькій , треба ж готувати місця для Савельєва та Вірковського , невідомо чи з ними продовжать контракт на роботу в цьому році.

  4. Пані Оксану просовують на посаду заступника.Що ж стосується коментаря Петра,то ви мене дивуєте.Це для вас новина?Про приХватизацію вже давно мова йде.А хто хоче теж відомо-зять Вірковського!

    • пані Оксана має більше розуму разом ніж всі кандидати разом взяті , тому , я думаю , при цих умовах вона ніколи не погодиться стати за кермо теплокомуненерго , її час ще не настав !

    • О,я щось прогавив…. дві баби,це оті Анна Сергіївна Рубанова,шо стала в.о. директора, і ось ця пані зі статті? А не шкода жіночок? Чи може ви думаєте,шо Жук проявить до них чоловічу повагу….хахах

      • по сесіях слідкую за виступами Жука , знаю , як про нього відкликаються прості робітники та оператори , думаю . якщо Рубанова буде дружити з законом , конфлікти в колективі теплокомуненерго припиняться

        • реаліст, а може вже хватить співати оди жуку, а то хто мене похвалить, як не я сам, правда?

  5. В себе на підприємстві бардак розвів, а інших вчить як правильно жити. Не розумію чому Самопоміч його терпить, він і їх репутацію заплямовиє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа