<

На підприємство «Володимир-Волинськ теплокомуненерго» накладено штраф у півтора мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:07 | 19.08.2016 / Володимир /
Перегляди
332
/ коментарів 11

Штраф на суму 1,5 мільйона гривень був накладений на підприємство теплових мереж «Володимир-Волинськ теплокомуненерго» за недостовірні дані в декларації щодо капітального ремонту інженерних вводів теплопостачання багатоквартирних житлових будинків у Володимирі-Волинському.

Про це повідомили у прес-служба ДАБІ України.

Загалом з початку 2016 року Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області здійснило 361 перевірку об’єктів будівництва та оштрафувало порушників містобудівного законодавства на загальну суму 3,7 мільйона гривень.

Також за вказаний період Управління зареєструвало 4,2 тисячі дозвільних документів у сфері будівництва. З них 1,9 тисячі повідомлень та 820 декларацій про початок виконання будівельних робіт, а також 1,4 тисячі декларацій про готовність об’єкту до експлуатації.

Нагадаємо, що в першому півріччі 2016 року Держархбудінспекція провела 11,6 тисячі перевірок об’єктів будівництва, виявила 3,8 тисячі порушень містобудівного законодавства та оштрафувала порушників на загальну суму 120,1 мільйона гривень.




коментарів: 11
  1. І жодного коментарю :( знов усе звалять на директрису, “замовників”, а головний інженер (єдиний фахівець на підприємстві, як зазначалося у попередньому обговоренні) відповідальності не несе…

  2. Якби він був не з самопомічі -то ой як би відповідав!!! А так – все буде тихо і красиво! Тут Мацюк, Сєргеєва і т.д. збурять піну, щоб відволікти від основного, він же поки їхній…

  3. Ганьба Жуку. Іди на піч пердіти, діду.
    Ганьба Жуку. Бухнув під час обіду.
    Ганьба Жуку. Не бачив град оказію таку.
    Ганьба Жуку. Ганьба Жуку.

  4. А за щось взагалі він відповідає? Якщо послухати всі сесії,наради він не відповідає нізащо. Кльова в нього посада і зарплата.

    • За технічний стан!І,повірте,коли зараз готують котельні,він у кожній особисто лізе в колодязі для перевірки!На ваші слова відповім так.Він не підписує фіктивні речі,не дає допуску до робіт без документації…Інакше його з”їдять на рахунок”один”!Ви думаєте “підозра на вживання”-це так просто?Це ШАНС зцапати Жука!До речі,ви усвідомлюєте про що стаття,під якою ми тут пишемо????Про те,що на роботу потратили одну суму,а вказали іншу!!!!!Здогадайтесь де осіла різниця сум!!!!!Мене вражає,чому підприємство повинно платити штраф,а не особи,котрі”помилились”?!

  5. Жук- як Ющенко= “мої руки нічого не брали”. і документи він ніякі не підписує бо відповідальності брати ні за шо не хоче. то навіщо такий інженер?

  6. Ви Жука в колодязі бачили?)))) Якби він туди лазив, його там закрили і заколотили))))

    • а коли пані директорша разом з юристом – спеціалістом по одяганню наручників буде грошики вертати з жеку , а може слабо … мозгів не вистарчає ні в тої , ні в того …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок