<

СБУ затримала на хабарі начальника полігону військової частини Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:04 | 13.01.2017 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

12-го січня в ході проведення спільних оперативно-слідчих дій, представниками Служби безпеки України та військової прокуратури Луцького гарнізону, за підозрою в отриманні неправомірної вимоги був затриманий військовослужбовець військової служби за контрактом в/ч В0259.

По даному факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України “Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою”, – за повідомленням прес-служби Оперативного Командування Захід.

На даний час військовослужбовець військової частини В0259 затриманий та доставлений для дачі пояснень до відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю при Службі безпеки України м. Володимир-Волинський Волинської області. Запобіжний захід до нього застосовуватись не буде.

Командиром військової частини по даному факту призначене службове розслідування. На час проведення розслідування даний військовослужбовець усунутий від виконання службових обов’язків. Після зясування всіх обставин та у разі доведення його вини судом, військовослужбовець понесе найсуровіше покарання та буде звільнений з лав Збройних Сил України та позбавлений військового звання.

Командування оперативного командування «Захід», наголошує, що й надалі всіляко буде сприяти правоохоронним органам в виявленні та покаранні осіб, які своїми вчинками ганьблять високе звання військовослужбовця Збройних Сил України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер