<

Сподіваюсь, що судитиму Олімпійські ігри-2024, – рефері з боксу володимирчанка Юлія Семко про відзнаку міжнародної асоціації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:26 | 16.06.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
708
/ Коментарі відсутні

Суддя та тренерка з боксу Юлія Семко із Володимира стала першою українкою, яка отримала три зірки AIBA – вищу категорію професійної оцінки суддів.

Про те, як це вдалося зробити, та про двері, які відкриваються перед суддею та тренеркою з боксу з Володимира після цього, Юлія Семко розповіла БУГу.

До цієї відзнаки рефері йшла дуже багато років. Розповідає, що починала з національної категорії.

“Коли з’явилася можливість, у 2016-му році здала на міжнародну категорію – другу зірку. Це було у Фінляндії і дало мені можливість судити континентальні чемпіонати. Цього року здала на третю зірку. І можу судити світові чемпіонати і Олімпійські змагання.

На Токіо (олімпійські ігри) вже є склад суддів, але маю надію, що потраплю на Париж-2024″.

Юлія Семко – майстер спорту зі спортивної акробатики. оскільки вік для цього спорту потрібен молодий, то вирішила обрати бокс.

“Тренувалася довго, пішла працювати тренером. Коли виводиш своїх спортсменів на ринг і потрапляєш на несправедливе суддівство, то хочеться, щоб було справедливо все і дітки отримували заслужені нагороди.

Була в Макіївці в Донецькій області, 10 років працювала, але через бойові дії на Сході змушена була з сім’єю переїхати сюди. Зустріли добре, оскільки я спортсменка, знаю, що не буває поганих націй, є погані люди. Адаптувалася добре, це тепер мій другий дім”, – розповіла Семко.

БУГ щиро вболіває за майбутні звершення Юлії Семко та її вихованців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер